Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce scrie presa occidentala despre ancheta din Romania in care apare numele fostului premier Tony Blair

România Liberă România Liberă,
Ce scrie presa occidentala despre ancheta din Romania in care apare numele fostului premier Tony Blair

Jurnalistii Associated Press au scris marti despre investigatia lansata de procurorii romani anticoruptie in cazul unor ilegalitati financiare comise de catre fostul premier Victor Ponta, care ar avea legatura cu vizita pre-electorala a lui Tony Blair in Romania. continuă pe România Liberă

Ce spune Carmen Harra despre cuplurile din showbiz. Care este urmatorul divort rasunator

Carmen Harra a facut noi preziceri despre cuplurile din showbiz. Este vorba despre Antonia si Alex Velea, Bianca-Victor Slav, Brigitte si Ilie Nastase. Celebra autoare este convinsa ca Antonia si Velea nu vor.

Business Report:Ministerul Transporturilor - ultimatum pentru unul dintre constructorii de pe Autostrada Transilvania;A doua agentie de turism din Romania care isi anunta insolventa in plin sezon al vacantelor;Precizarile patronului Mareea, dupa intrarea

Ford a ajuns sa vanda un B-Max la doua luni. De ce nu cumpara romanii cea mai avansata masina produsa vreodata la ei acasa. Romanii au cumparat doar trei autoturisme Ford B-Max in primele. Statistica neagra care impune stringenta de la ANAF: Blocarea accesului companiilor controlate la contestatii corecte. O statistica macabra, intrata in posesia cursdeguvernare. ro arata necesitatea ca ANAF sa rezolve.

Presa chineza: Incidentele protocolare de la inceputul vizitei lui Obama in China, exagerate de presa occidentala

Sosirea tumultoasa a lui Barack Obama la summitul G20 din China a fost un incident neinsemnat care a fost senzationalizat de presa occidentala, sustine tabloidul chinez Global Times, controlat de stat, relateaza The Guardian.

Premiera pe o plaja din Romania: O testoasa uriasa a fost vazuta pe litoralul Marii Negre (VIDEO)

Premiera pe o plaja din Romania. O broasca testoasa, care de obicei traieste in apele Marii Egee, a parcurs mii de kilometri pana pe una din plajele de pe litoralul Marii Negre. Specialistii.

[P] De ce a ales unul dintre marii producatori de carne de porc din Romania o asigurare de credit comercial

Companiile isi asigura in mod frecvent stocurile, parcul de masini, cladirile pe care le detin. O completare fireasca a pachetului este asigurarea de credit comercial, utilizata ca instrument de reducere a riscului de creditare. Asigurarea de credite comerciale protejeaza cel mai de pret activ al companiei: creantele. Este protectia impotriva esecului clientilor de a onora plata facturilor rezultate din activitatea comerciala. Ion Poleacov, director financiar la Premium Porc Group ne-a explicat de ce a ales unul dintre marii producatori de carne de porc din Romania o asigurare de credit comercial.

Cartofi prajiti cu oua ochiuri, farfuria castigatoare la Chefi la cutite: Ce au au ajuns cooking show-urile din Romania (FOTO, VIDEO)

In goana dupa audienta, se pierde din vedere calitatea. La cooking show-urile din Romania a inceput sa conteze mai putin calitatea preparatului din farfurie si mai mult scandalul iscat de.

Asociatia Magistratilor din Romania cere demiterea ministrului Raluca Pruna

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) ii cere premierului Dacian Ciolos demiterea, de indata, a ministrului Justitiei, Raluca Pruna deoarece temele propuse de ea in.

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania. Enoriasii au izbucnit intr-o criza de ras

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania, acolo unde un barbat de aproximativ 30 de ani a fost botezat pentru prima oara. Pe imagini se poate observa cum rudele barbatului isi bat joc de el.

Comisia Europeana spune ca Volkswagen ar fi incalcat normele de protectie a consumatorului in 20 de state UE, scrie presa germana

Volkswagen ar fi incalcat nornele de protectie a consumatorului in 20 de tari UE, spun reprezentantii Comisiei Europene, citati de publicatia germana Die Welt. In uriasul scandal al emisiilor, Volkswagen a promis compensatie pentru clientii de diesel din SUA, germanii refuzand insa sa ofere compensatii in UE unde sunt implicate de 20 de ori mai multe masini decat in State. Comisarul European pentru Concurenta se va intalni cu autoritatile de profil din mai multe tari pentru alcatuirea unei strategii comune de atac.

Tiranii din Romania incalca libertatea presei, tara seamana cu Turcia lui Erdogan. Consultant britanic, despre reportajul jurnalistilor de la Sky News

Un consultant din Marea Britanie critica pe site-ul conservativehome. com regimul autoritar din tara noastra care incalca libertatea presei. in plus, acesta a adaugat ca din aceasta cauza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )