Libnet.ro
UNICEF

05:45

Premiera la Premiile Nobel 2020. Nu s-a mai intamplat asta de 76 de ani

B1 B1,
Premiera la Premiile Nobel 2020. Nu s-a mai intamplat asta de 76 de ani

Ceremonia fizica de decernare a Premiilor Nobel 2020,a fost anulata, din cauza pandemiei de COVID-19. Anularea ceremonieinu s-a mai intamplat din 1944, in timpul celui de-Al Doilea Razboi. continuă pe B1

Cum s-au imbracat vedetele la Premiile Emmy 2020 fara a mai sosi pe Red Carpet

Premiile Emmy s-au mutat anul acesta in lumea virtuala, la fel cum s-a intamplat cu majoritatea evenimentelor importante in contextul pandemiei. Iata cum s-au imbracat vedetele la Premiile Emmy 2020 fara a mai sosi pe red carpet! .

Actritele din Friends s-au reunit la Premiile Emmy 2020

Gala digitala de decernare a Premiilor Emmy 2020 a adus o multime de surprize, printre care si o reuniune neasteptata a actritelor din Friends. Este vorba despre Jennifer Aniston, Courteney Cox si Lisa Kudrow.

Machiajele de la Premiile Emmy 2020

Dincolo de aparitiile vestimentare, vedetele au afisat look-uri impecabile si din punct de vedere al machiajului la Emmy 2020. Iata pentru ce stiluri de make up au optat in prima editie digitala a importantei ceremonii.

Alegeri locale 2020. Cel mai bogat candidat la Primaria Capitalei a castigat 4.000 lei pe zi

Anul acesta, pentru scrutinul de Alegeri Locale 2020, avem cel putin patru candidati cu notorietate. Unii dintre ei sunt mai bogati decat ceilalti, cu sume considerabile in conturi. Ramane sa vedem pe 27 septembrie cine va iesi castigator. Alegeri locale 2020: Cine este cel mai bogat candidat Gabriela Firea, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Nicusor .

Prognoza meteo, azi, 22 septembrie 2020. Temperaturi mai mari fata de normalul perioadei in aceste regiuni ale tarii

Pentru ziua de astazi, 22 septembrie 2020, meteorologii anunta vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile din cursul zilei vor fi ridicate, mai mari fata de valorile normale ale acestei perioade.

HBO a dominat premiile Emmy. Cei mai buni actori si cele mai bune seriale. Lista completa a castigatorilor

Trofeele Primetime Emmy au fost acordate duminica seara, intr-o ceremonie care a avut loc pentru prima data online, gazduita de Jimmy Kimmel. Cea de-a 72-a gala a reprezentat o seara cu numeroase premiere, scrie Variety.

Gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy 2020, cea mai mica audienta din toate timpurile

Gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy, prezentata duminica seara de Jimmy Kimmel de la Staples Center din Los Angeles, a fost urmarita la postul ABC de 6,1 milioane de telespectatori, un record negativ pentru show, scrie The Hollywood Reporter.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )