Libnet.ro
UNICEF

18:45

Premiera saptamanii: Podul spionilor, unul dintre cele mai frumoase si elocvente filme ale lui Steven Spielberg

Adevărul Adevărul,
Premiera saptamanii: Podul spionilor, unul dintre cele mai frumoase si elocvente filme ale lui Steven Spielberg

Filmul Bridge of Spies/ Podul spionilor are astazi premiera in cinematografele din Romania. Lungmetrajul este considerat unul dintre cele mai frumoase din cariera regizorului Steven Spielberg, dublat si de rolul de exceptie facut de Tom Hanks. continuă pe Adevărul

Vanatorii si Societatea Ornitologica din Romania colaboreaza pentru a salva una dintre cele mai periclitate specii de pasare salbatica din Romania - gasca cu gat rosu

Vanatorii si conservationistii din Romania colaboreaza pentru a salva una dintre cele mai periclitate specii de pasare salbatica din Romania - gasca cu gat rosu. La solicitarea Societatii Ornitologice Romane, Asociatia Generala a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania AGVPS) a fost de acord cu masura incetarii temporare a vanatorii de gaste in zona limitrofa lacului Balta Alba din judetul Buzau.

Cele mai bune condimente pentru carnea de vita

Stim cu totii despre carnea de vita ca este unul dintre cele mai pretentioase tipuri de carnuri. Ea are o textura destul de dura, iar gustul ei poate fi potentat cu ajutorul ierburilor aromatice care o transforma intr-un deliciu culinar.

Cainii Domnului, calugarii cu cagule care au pus bazele Inchizitiei. Ce a ascuns una dintre cele mai vechi manastiri dominicane din Transilvania

La Bistrita, a fost ridicata una dintre primele manastiri dominicane din zona Transilvaniei. Influenta pe care calugarii numiti si cainii lui Dumnezeu o aveau in zona era destul de mare, judecand dupa donatiile substantiale si bunurile numeroase detinute. Istoricii spun ca acesti calugari cu glugi negre au fost cei care au pus bazele Inchizitiei.

FOTO Un mesaj de peste 100 de ani, transmis imparatului Franz Josef, deschis la inaugurarea Sinagogii Zion, una dintre cele mai frumoase din Europa

Sinagoga Zion, una dintre cladirile importante ale Oradei, ridicata in anul 1878 dupa modelul unei sinagogi din Nurnberg, lacas religios care a fost incendiat in 9 noiembrie 1938, in Noaptea de Cristal, cand a inceput pogromul impotriva evreilor, a fost restauranta.

Unul dintre apropiatii lui Kim Jong-Un, trimis la reeducare

Unul dintre consilierii apropiati liderului nord-coreea, Kim Jong-Un, a fost trimis la o ferma de reeducare, ca pedeapsa construirea necorespunzatoare a unei centrale electrice, potrivit serviciilor de informatii sud-coreene.

Google o aniverseaza pe Lucy Australopithecus, unul dintre stramosii nostri

Lucy Australopitecus, pentru cei care nu stiu, a apartinut unei specii care prezenta caracteristici si de la maimute, si de la oameni. Astazi, se pare ca e ziua ei, iar Google o aniverseaza cu un Doodle. Scheletul a fost descoperit acum 41 de ani in Etiopia si a fost foarte util pentru ca oamenii de [] Google o aniverseaza pe Lucy Australopithecus, unul dintre stramosii nostri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gradina Zoologica de la Nyiregyhaza, una dintre cele mai frumoase din Europa. Magnet pentru turistii din Romania

Situat in nord estul Ungariei, la o distanta de 137 km fata de Oradea, orasul Nyiregyhaza este un important centru cultural, cu o atmosfera animata, cu numeroase monumente istorice, atragand prin ospitalitatea sa numerosi vizitatori.

Cele mai puternice laptopuri: performanta si mobilitate intr-un singur pachet

Cele mai puternice laptopuri vin in aceasta perioada la preturi foarte apetisante. E adevarat ca un laptop puternic nu este ieftin, insa noi ne-am propus sa va sugeram o lista cu cele mai performante laptopuri, la preturile cele mai atractive. Computerele portabile cu putere de procesare mare se impart in doua categorii: workstations si gaming [] Cele mai puternice laptopuri: performanta si mobilitate intr-un singur pachet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai tari costume de scena purtate de Katy Perry

Katy Perry investeste mult in costume si in show-uri concept si ne uimeste de fiecare data cand urca pe scena. Iata cele mai interesante vestimentatii pe care le-a purtat pana acum in timpul concertelor.

Cele mai bune tari pentru studii. Anglia si Olanda ofera beneficii pentru romani

Cele mai bune tari pentru studii sunt Anglia si Olanda, considera specialistii, mai ales datorita beneficiilor financiare pe care le ofera romanilor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )