Libnet.ro
UNICEF

16:45

Premierul, baie de multime in Piata Universitatii. Ludovic Orban a depus o coroana de flori in cinstea eroilor Revolutiei

Antena3 Antena3,
Premierul, baie de multime in Piata Universitatii. Ludovic Orban a depus o coroana de flori in cinstea eroilor Revolutiei

Premierul Romaniei a depus o coroana de flori, la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Ludovic Orban a fost primit frumos de revolutionari si a stat de vorba cu acestia. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, omagiu pentru eroii Revolutiei. Premierul a depus o coroana de flori in memoria victimelor din decembrie `89: Ne-ati scapat de ciuma rosie (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a depus si el o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, sambata, la slujba de pomenire a eroilor martiri cazuti in timpul Revolutiei din decembrie.

Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din decembrie 1989. Dupa ceremonie, el a discutat timp de mai multe minute cu oamenii prezenti in zona.

Gelu Voican Voiculescu, scos de jandarmi cu capul spart din Piata Universitatii. Cum l-a intampinat multimea pe Petre Roman VIDEO

Mai multi lideri politici au fost prezenti sambata la troita din Piata Universitatii din Capitala, pentru a comemora 30 de ani de la Revolutia din 1989. Fostul premier Petre Roman a fost apostrofat de multime, iar Gelu Voican Voiculescu, judecat in dosarul Revolutiei, a scapat de furia multimii cu ajutorul jandarmilor, dar cu capul spart.

Ce spun revolutionarii care s-au intalnit cu Klaus Iohannis in Piata Universitatii

Jurnalistii Antena 3 au stat de vorba cu oamenii din multime care au ajuns pana la Klaus Iohannis. Presedintele s-a aflat in Piata Universitatii pentru a pastra un moment de reculegere pentru eroii Revolutiei si a aduce o coroana.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria eroilor martiri, la 30 de ani de la Revolutia Romana: Sa aveti grija de revolutionari, domnule presedinte (FOTO, VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depuso coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei Romane din decembrie 1989.

Premierul Ludovic Orban, despre Start Up Nation: Mi s-a parut o pomanageala, un alt mod de a plati ajutoare sociale

Guvernul ar putea schimba modul de finantare a noilor afaceri prin programul Start Up Nation. Prezent la Timisoara vineri, 20 decembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prin noul program antreprenorii ar putea fi obligati sa asigure o cofinantare.

Premierul Ludovic Orban: Nu ne jucam cu soarta tarii

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca liberalii isi doresc in continuare alegeri anticipate, dar nu se joaca cu soarta tarii provocand o eventuala criza daca nu vor exista suficienti parlamentari care sa sustina ideea.

Premierul Ludovic Orban: Sectia Speciala cu siguranta va fi desfiintata atunci cand vom gasi cea mai buna solutie constitutionala pentru aceasta problema

Sectia Speciala va fi desfiintata cu siguranta, a declarat premierul Ludovic Orban, potrivit g4media. ro. Sectia Speciala cu siguranta va fi desfiintata atunci cand vom gasi cea mai buna.

Premierul Ludovic Orban: Romania, tara cu cea mai mare evaziune si cu cel mai mic grad de colectare al TVA din UE

Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din UE, a afirmat, miercuri seara, premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres. Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA. Avem.

Mesajul unui barbat catre Iohannis, in Piata Universitatii: Trebuie desfiintat Institutul Revolutiei Ce cauta Melescanu la sefia Senatului?

Un om aflat in Piata Universitatii, cand Klaus Iohannis a depus sambata o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei, i-a cerut sefului statului sa desfiinteze Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu si Gelu Voican-Voiculescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )