Libnet.ro
UNICEF

07:15

Premierul Ludovic Orban: Sectia Speciala cu siguranta va fi desfiintata atunci cand vom gasi cea mai buna solutie constitutionala pentru aceasta problema

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban: Sectia Speciala cu siguranta va fi desfiintata atunci cand vom gasi cea mai buna solutie constitutionala pentru aceasta problema

Sectia Speciala va fi desfiintata cu siguranta, a declarat premierul Ludovic Orban, potrivit g4media. ro. Sectia Speciala cu siguranta va fi desfiintata atunci cand vom gasi cea mai buna. continuă pe B1

Ludovic Orban: Sectia Speciala cu siguranta va fi desfiintata

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca Sectia Speciala va fi desfiintata, atunci cand se va gasi cea mai buna solutie constitutionala, conform News. ro.

Premierul Ludovic Orban: Romania, tara cu cea mai mare evaziune si cu cel mai mic grad de colectare al TVA din UE

Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din UE, a afirmat, miercuri seara, premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres. Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA. Avem.

Premierul Ludovic Orban: Alocatia bugetara pentru Sanatate creste foarte mult. Pe sindicalisti ii deranjeaza ca am umblat la spor

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, ca banii alocati pentru Sanatate in 2020 vor fi mult mai multi comparativ cu anul in curs, si a explicat ca sindicalistii din sector sunt deranjati ca Guvernul.

LUDOVIC ORBAN: Investitiile in cursul acestui an cresc la peste 50 de miliarde

Premierul Ludovic Orban anunta ca in proiectul de buget pentru anul viitor sunt alocati 50 de miliarde de lei pentru investitii, suma incluzand banii necesari unor proiecte de infrastructura, informeaza News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Romania a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de protectie a drepturilor minoritatilor

Prin politici bazate pe respect, recunoastere reciproca a drepturilor si a valorilor, toleranta, dialog si reprezentare democratica la nivel politic si institutional, Romania a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de protectie a drepturilor minoritatilor, afirma premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Daca parlamentarii resping legea de abilitare, putem face sedinta de guvern in fiecare zi din ianuarie

Daca Parlamentul va respinge proiectul de abilitare a Guvernului pentru a emite ordonante in perioada vacantei parlamentare, Guvernul ar putea face sedinta zilnic, in ianuarie, a declarat premierul Ludovic Orban dupa intrevederea cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane de la Palatul Elisabeta.

LUDOVIC ORBAN: Putem face sedinta de guvern in fiecare zi din ianuarie

Guvernul ar putea face sedinta zilnic, in ianuarie, daca Parlamentul va respinge proiectul prin care se vor emite ordonante in perioada vacantei parlamentare, a declarat premierul Ludovic Orban dupa intrevederea cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane de la Palatul Elisabeta.

LUDOVIC ORBAN: Ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca in procesul de dezvoltare economica

Ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca in procesul de dezvoltare economica, iar autoritatile trebuie sa fie un partener si un sustinator al acestuia, nu un creator de obstacole, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, citat de Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget.

LUDOVIC ORBAN: in procesul de dezvoltare economica, ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca

Ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca in procesul de dezvoltare economica, iar autoritatile trebuie sa fie un partener si un sustinator al acestuia si nu un creator de obstacole, a declarat luni premierul Ludovic Orban, la Forumul Capitalului Romanesc, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )