Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul britanic isi indeamna conationalii sa se gandeasca de doua ori inainte de a iesi din case

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul britanic isi indeamna conationalii sa se gandeasca de doua ori inainte de a iesi din case

Premierul britanic Boris Johnson si-a indemnat concetatenii vineri, inaintea weekendului, sa respecte strict masurile de izolare menite sa stopeze explozia infectarilor cu coronavirus, chiar daca circa trei milioane de britanici au fost deja vaccinati, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: Boris Johnson le cere britanicilor sa se gandeasca de doua ori inainte de a iesi din case

Premierul britanic Boris Johnson si-a indemnat concetatenii vineri, inaintea weekendului, sa respecte strict masurile de izolare menite sa stopeze explozia infectarilor cu coronavirus, chiar daca circa trei milioane de britanici au fost deja vaccinati, relateaza AFP si Agerpres.

Donald Trump, primul presedinte din istoria SUA, pus de doua ori sub acuzare. Cum este numit de catre oficiali in acest moment

Donald Trump este presedintele care va ramane in istoria Statelor Unite ale Americii ca fiind primul presedinte pus de doua ori sub acuzare de catre Camera Reprezentantilor din Congresul american. Republicanului i s-au adus acuzatii cu privire la instigare la insurectie, in contextul protestelor violente lansate pe 6 ianuarie asupra Capitoliului. Donald Trump, considerat un .

Alina Puscau l-a refuzat de doua ori pe barbatul cu care se va marita. Nu este roman

Putini stiu acest secret, insa Alina Puscau l-a refuzat de doua ori pe barbatul cu care se va marita. Tanarul nu este roman. Vedeti intreaga poveste, in articolul de mai jos. Alina Puscau se marita cu barbatul pe care l-a refuzat. Abia a treia cerere in casatorie a fost cu noroc Alina Puscau l-a refuzat .

Premierul Estoniei isi anunta demisia in urma acuzatiilor de coruptie aduse partidului sau

Premierul Estoniei, Juri Ratas, si-a anuntat miercuri demisia in legatura cu acuzatii de coruptie aduse Partidului de Centru, formatiunea sa politica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )