Libnet.ro
UNICEF

14:30

Premierul britanic: Nivelul migrarii din Romania si Bulgaria este rezonabil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul britanic: Nivelul migrarii din Romania si Bulgaria este rezonabil

Premierul britanic David Cameron a declarat, astazi, ca nivelul migrarii din Romania si Bulgaria, de la inceputul anului si pana in prezent, a fost rezonabil, refuzand noi masuri in domeniul imigratiei, solicitate de parlamentari conservatori, informeaza Daily Mail. continuă pe Ziarul Bursa

Cameron afirma ca nivelul migrarii din Romania si Bulgaria este rezonabil

Premierul britanic David Cameron a declarat luni ca nivelul migrarii din Romania si Bulgaria, de la inceputul anului si pana in prezent, a fost rezonabil, scrie Daily Mail. Este pentru prima data cand.

David Cameron considera rezonabil nivelul migrarii din Romania si Bulgaria

Nivelul migrarii dinRomania si Bulgaria spre Marea Britanie este rezonabil, a declarat premierul David Cameron, care a refuzat, pe moment, alte masuri in domeniul imigratiei, desi parlamentarii.

Cameron respinge noi masuri in domeniul imigratiei.

Premierul britanic David Cameron a respins noi masuri in domeniul imigratiei, aratand ca nivelul migrarii din Romania si Bulgaria este rezonabil, conform Mediafax. Este pentru prima data cand Cameron se pronunta asupra numarului de imigranti, noteaza publicatia britanica, adaugand ca premierul a subliniat ca politicile impuse de coalitia aflata la putere au prevenit un aflux din Europa de Est. Citeste si: Cameron promite noi masuri privind imigratia Intruntand un grup de conservatori .

La Davos, premierul britanic David Cameron pledeaza pentru repatrierea productiei din economii low-cost precum China si India

Premierul britanic David Cameron a facut vineri, la Davos, un apel la repatrierea sectoarelor de productie delocalizate in economii low-cost precum China si India, care ar putea crea milioane de locuri de munca pe Batranul Continent, scrie AFP.

10 judete din Romania, sub COD PORTOCALIU de ninsori si viscol. Anuntul facut acum de meteorologi

Desi s-a lasat cam mult asteptata, iarna loveste cu putere in acest weekend. Meteorologii au anuntat ca mai multe judete din Romania vor fi sub atentionare cod portocaliu de ninsori si viscol. Bucurestiul.

Bilantul iadului alb din Romania: 13 morti in trei zile.

Viscolul si zapada abundenta din ultimele trei zile au facute deja zeci de victime in Capitala si in tara. Prima victima a fost chiar un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit, sambata, in timpul interventiei pentru deszapezire, in judetul Olt. Angajatul companiei avea 52 de ani si era din Slatina. Un alt barbat a murit in Bucuresti, dupa ce a cazut pe firele de curent electric ale CFR. Incidentul s-a produs pe pasarela care face .

Top 10 recorduri pe piata de arta din Romania in 2013

Cele mai mari zece tranzactii de pe piata de arta din Romania au avut anul trecut o valoarea totala de 1,23 milioane de euro, mai mult cu 8% fata de 2012. Wall-Street. ro va prezinta care sunt cele picturile pentru care romanii au platit cel mai mult.

Doi tineri vor sa construiasca cel mai mare agregator de imobiliare din Romania

Doi tineri din Cluj-Napoca au lansat in vara anului trecut cu o investitie de 8. 500 de euro un site care agregheaza anunturi imobiliare, acestia mizand pe venituri de circa 30. 000 de euro pentru primul an de functionare.

RISE Project: Ce se ascunde in spatele celei mai mari afaceri cu paduri din Romania

O suprafata de doua ori mai mare decit suprafata Bucurestiului, 43 de mii de hectare de padure din judetul Bacau, a fost promisa spre instrainare, anul trecut, printr-un precontract secret, unei controversate companii nemtesti care si-a anuntat saptamana aceasta insolventa in Germania.

Sberbank nu intentioneaza sa intre pe piata din Romania in 2014

Banca ruseasca OAO Sberbank nu intentioneaza sa intre, in acest an, pe piata din tara noastra, a declarat, ieri, directorul general adjunct Sergey Gorkov, informeaza Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )