Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 recorduri pe piata de arta din Romania in 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 recorduri pe piata de arta din Romania in 2013

Cele mai mari zece tranzactii de pe piata de arta din Romania au avut anul trecut o valoarea totala de 1,23 milioane de euro, mai mult cu 8% fata de 2012. Wall-Street. ro va prezinta care sunt cele picturile pentru care romanii au platit cel mai mult. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Vier Pfoten a sterilizat circa 4000 de animale fara stapan din Romania, in 2013

Circa 4000 de animale fara stapan din Romania au fost sterilizate de medicii veterinari VIER PFOTEN pe parcursul anului 2013, potrivit datelor furnizate de funatie. ONG-ul desfasoara actiuni similare in Bulgaria, Lituania, India si Sudan, in total, in cele cinci tari fiind sterilizate anul trecut peste 8000 de animale fara stapan. Alte 894 de patrupede aflate in situatii dificile au beneficiat de interventii chirurgicale si tratamente gratuite.

TOP 10: cele mai vandute modele de masini in Europa anul trecut

Jumatate dintre cele mai vandute zece modele de masini anul trecut pe piata europeana au fost germane, in topul dominat de autoturisme de buget este si un model premium. Sase modele din Top 10 cele mai vandute masini in Europa au inregistrat o crestere.

VIDEO Comisia Europeana a prezentat Raportul MCV asupra justitiei din Romania: Sunt ingrijorari privind independenta justitiei, amendarea grabita Codului penal in decembrie 2013 a generat ingrijorare

Comisia Europeana apreciaza ca Romania a facut progrese, insa persista ingrijorarile privind independenta justitiei, iar modificare grabita si netransparenta a Codului penal de catre Camera Deputatilor, din decembrie 2013, a generat preocupari, a declarat miercuri Mark Gray, purtator de cuvant al executivului european, care a prezentat Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru justitia romaneasca. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO conferinta de presa.

VIDEO Comisia Europeana a prezentat Raportul MCV asupra justitiei din Romania: Sunt ingrijorari privind independenta justitiei, amendarea grabita a Codului penal in decembrie 2013 a generat ingrijorare

Comisia Europeana apreciaza ca Romania a facut progrese, insa persista ingrijorarile privind independenta justitiei, iar modificare grabita si netransparenta a Codului penal de catre Camera Deputatilor, din decembrie 2013, a generat preocupari, a declarat miercuri Mark Gray, purtator de cuvant al executivului european, care a prezentat Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru justitia romaneasca. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO conferinta de presa.

Companiile chineze, interesate sa diversifice categoriile de marfuri importate din Romania

Companiile chineze sunt interesate sa initieze noi relatii comerciale in tara noastra, sa diversifice categoriile de marfuri importate din Romania, dar si de a se implica in proiecte importante de investitii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei.

Top cele mai slabe parole din 2013

Desi sunt convins ca vom mai vedea topuri pe 2013 pana la mijlocului lui 2014, probabil ca multi vreti sa stiti care sunt cele mai slabe parole. in fiecare an, cei de la SplashData isi fac un scop din a sintetiza toate parolele furate si ulterior publicate de diversi hackeri. Avand in vedere ca in 2013 nu am dus lipsa de astfel de activitati ilegale, pentru topul de mai sus despre cele mai slabe parole a existat material suficient. Creat [].

Top 10 animale care ne pot omori

Pericolul si creaturile periculoase a fascinat omul dintotdeauna. Si cu cat un animal este mai periculos, cu atat starneste mai mult interes pentru a fi studiat. Iata un top 10 al celor mai periculoase animale.

Valerie Trierweiler ar fi distrus obiecte de arta din biroul lui Francois Hollande in valoare de 3 milioane de euro

Partenera oficiala a presedintelui francez, Valerie Trierweiler, ar fi distrus mai multe obiecte de arta din biroul lui Hollande de la palatul Elysee, scrie Mirror. Acest incident ar fi avut loc odata cu vizita.

Ambasada SUA: Bursa din Romania este printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher, citat de Mediafax.

Ambasada SUA: Bursa din Romania este printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB / investitorii vor ezita sa vina in Romania daca nu exista egalitate de tratament sau daca principiile statului de drept nu sunt aplicate consecvent

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher. Oficialul american a reiterat preocuparile pentru respectarea statului de drept si a amintit vizita de acum doua saptamani a emisarului Victoria Nuland, spunind ca investitorii vor ezita sa vina in Romania, iar cei care se afla deja aici nu isi vor extinde investitiile daca nu exista egalitate de tratament sau daca principiile statului de drept nu sunt aplicate consecvent. Butcher a criticat si Executivul pentru lipsa de transparenta, spunand ca firmele care isi desfasoara activitatea in Romania au aflat ca aici nimic nu e sigur nici in ce priveste fiscalitatea.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )