Libnet.ro
UNICEF

09:46

Premierul Citu, despre bugetul anului 2021: Nu va sutine nenorocirile adoptate de PSD!

România Liberă România Liberă,
Premierul Citu, despre bugetul anului 2021: Nu va sutine nenorocirile adoptate de PSD!

Prim - ministrul Romaniei a anuntat ca bugetul din acest an este unul menit sa repare dezmatul facu. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, despre bugetul pe 2021: Este preferabil in Parlament sa fie un numar minim de amanedamente care sa nu afecteze gandirea bugetara

Presedintele Camerei Deputatilor a iferit cateva detalii despre bugetul pentru 2021, la conferinta de presa sustinuta dupa intrunirea Biroului Politic National. Orban a fost intrebat daca PNL ar putea aduce.

Ludovic Orban, despre bugetul pentru 2021: Nu ne putem comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Obiectivul este relansarea economica

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a oferit noi declaratii despre proiectul de buget pentru anul 2021, al coalitiei de guvernare PNL - USR PLUS - UDMR. Proiectul de buget va fi facut public in cursul.

Florin Citu, despre buget: Estimam un deficit de 7,16%. Cei de la Comisia Europeana nu sunt foarte fericiti. Vom reveni sub 3% abia in 2024

Premierul Florin Citu a declarat miercuri ca bugetul pentru 2021 va fi pus in dezbatere publica miercuri seara sau joi dimineata. El a declarat ca in acest an vom inregistra un deficit de 7,16%, cu care Comisia Europeana nu este foarte fericita, motiv pentru care Guvernul vine cu un program pe patru ani pentru a reveni la un deficit sub 3%.

Business report: Florin Citu si principiul plastilinei. Masinile anului 2021. Buget 2021: Bani, fundamente, distribuire. Romanii care au spart Mexicul. Parintii care strang monede virtuale pentru zestrea copiilor. Salarii Metrorex: 7.000 lei pentru un tr

Masinile anului 2021* Buget 2021: Banii, fundamentele, distribuirea * Crypto-alocatia. Parintii care strang monede virtuale pentru zestrea copiilor * Negocierea contractului de munca: 10 aspecte de luat in considerare * Cum am aflat ca angajatii se impart in zece categorii * Bill Gates incearca sa cumpere una dintre cele mai populare platforme de social media din lume * S-a redus la jumatate zona de check-in din Aeroportul Otopeni* Cum au ajuns tinerii sa aiba prioritate pe platforma de vaccinare, iar varstnicii sa nu aiba locuri * Salarii Metrorex: aproape 7. 000 lei pentru un traducator, care ia si spor de tunel* De ce nu ar trebui sa sarbatoreasca cuplurile Valentines Day* Victor Andrei, seful operatiunilor BNR, cel care intervine pe cursul valutar si pe dobanzi, vorbeste despre cum s-au format pietele financiare * Romania, obligata sa recupereze de la CFR Marfa ajutorul de stat de 570 milioane de euro plus dobanda * Bugetul MADR 2021: banii de seceta nu exista * inainte era mai bine sau cum psihicul uman iti deformeaza imaginea vremurilor trecute * Romanii care au spart Mexicul.

Guvernul Citu a stabilit in bugetul pentru 2021 prioritatile pentru investitii. Autostrada Sibiu-Pitesti, cap de lista

Guvernul Florin Citu a crescut bugetul pentru investitii, fata de anul trecut. Anuntul a fost facut de catre premierul PNL in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Victoria. Prioritatea.

Sorin Cimpeanu, despre bugetul Educatiei: Aproape 6 miliarde de euro nu au mai existat niciodata ca buget in Romania (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit vineri seara, pe B1 TV, despre bugetul alocat in acest an pentru domeniul pe care il gestioneaza. Potrivit proiectului legii bugetului pe 2021, pus in dezbatere.

COFACE, DESPRE MERSUL ECONOMIEI GLOBALE: Prima jumatate a anului 2021 ar trebui sa semene cu 2020

Redresarea mondiala este inegala * Tarile dependente de servicii sau care raman in urma in procesul de vaccinare vor avea nevoie de mai mult timp pentru recuperare Incertitudinile legate de pandemie inca sunt considerabile la un an de la aparitia primelor cazuri de Covid-19 in afara Chinei, in pofida lansarii campaniei de vaccinare in lume, iar aceste incertitudini vor face ca prima jumatate a anului 2021 sa semene cu 2020, an care a fost marcat de cea mai puternica recesiune globala de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, potrivit Coface.

CITU, DESPRE BUGET: Eu nu sunt de acord sa sustin in continuare nenorocirile acordate de PSD

ACTUALIZARE - Citu: Nu am primit inca niciun program de restructurare a companiilor de stat --- Premierul Florin Citu a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca in guvernarea PSD cheltuielile au crescut fara niciun fel de sustenabilitate.

Florin Citu, despre cum a fost realizat bugetul pe 2021: Ne bazam pe o realitate dura in anul de pandemie a trebuit sa crestem cheltuielile, in timp ce economia a stagnat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de sambata, premierul Florin Citu a abordat si tema bugetului pentru 2021. Primul-ministru a anuntat cum a fost realizat acest buget si mai ales ce obiective are. Am.

Premierul Florin Citu, despre cazul inginerului dat afara de la Apele Romane: I sa oferit alt post, a refuzat si acum a ajuns la finalul perioadei in care putea sa opteze pentru alt post

Premierul Florin Citu a oferit detalii despre cazul lui Gabriel Musteata, cel care a fost dat afara de la Apele Romane dupa ce a dezvaluit cazul chelneritei angajate pe filiera politica, pe un post.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )