Libnet.ro
UNICEF

22:45

Premierul Dancila a anuntat ca se va intalni cu reprezentantii sindicatelor din Sanatate pe 8 mai

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila a anuntat ca se va intalni cu reprezentantii sindicatelor din Sanatate pe 8 mai

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj dedicat jurnalistilor cu ocazia zilei Libertatii Presei. Jurnalistul este intotdeauna in prima linie a evenimentelor interne si internationale, le transmite. continuă pe Antena3

Sorina Pintea s-ar putea intalni cu sindicalistii din sanatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ar putea avea astazi o intalnire cu reprezentantii sindicatelor din domeniul sanitar, pentru a discuta despre scaderile salariale aparute in urma aplicarii Legii salarizarii, informeaza Agerpres.

Viorica Dancila anunta noi negocieri cu sindicatele din sanatate pe 8 mai. Pe 11 mai este anuntata greva generala n sistemul sanitar

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca o noua intalnire cu sindicalistii din sanatate va avea loc martea viitoare, pe 8 mai, in conditiile in care pe 7 mai este anuntata o greva de avertisment de doua ore in sistemul sanitar, iar pe 11 mai greva generala. La intalnire urmeaza sa participe si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Dancila intervine in scandalul din Sanatate! Solutiile pentru a stopa declansarea grevei generale

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca se va intalni, pe 8 mai, cu reprezentantii federatiei sindicale din sanatate, Ministrul Sanatatii, al Muncii si al Finantelor, pentru a gasi solutii la problemele.

Ultimele negocieri naintea grevei anuntate n sanatate: Sorina Pintea se ntlneste cu reprezentantii sindicatelor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, se intalneste, miercuri, cu reprezentantii sindicatelor din sistem. Angajatii din sistemul sanitar au anuntat vor fi in greva de avertisment pe data de 7 mai, iar din 11 mai vor declansa greva generala, a declarat, pentru HotNews. ro, Iulian Pope, prim-vicepresedintele Federatiei Sanitas, cea mai mare organizatie sindicala din domeniu.

Viorica Dancila, despre solicitarile managerilor de spitale: Ma voi intalni cu sindicatele din Sanatate pe 8 mai

Premierul Viorica Dancila a declarat la inceputul sedintei de Guvern ca se va intalni cu sindicalistii din Sanatate pe 8 mai, dupa ce Sanitas va organiza o greva de avertisment de doua ore.

Premierul Dancila a anuntat ce se intampla cu banii de pensii: Care sunt cele mai afectate categorii

Viorica Dancila a negat informatiile conform carora sumele virate catre Pilonul II de pensii ar fi scazut in ultimul an. Premierul a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca in ianuarie.

Sindicatele din sanatate si mentin decizia de a declansa greva generala pe 11 mai. / Sorina Pintea: Voi prezenta premierului propunerile lor. O greva nu este de bun augur

Programul de proteste anuntat de sindicatele din sanatate - inclusiv greva de avertisment de doua ore pe 7 mai si greva generala pe 11 mai - ramane valabil deocamdata, dupa negocierile de astazi dintre sindicalisti si ministrul Sanatatii, a anuntat Leonard Barascu, presedintele Sanitas, cea mai mare organizatie sindicala din sistemul sanitar. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu sindicalistii, ca va prezenta premierului Viorica Dancila propunerile acestora. intrebata daca propunerile sindicalistilor coincid cu cele ale autoritatilor, Pintea a spus ca acestea in mare parte sunt 'aproximativ aceleasi'. Potrivit Sorinei Pintea, o greva in sistem nu este de 'bun augur'.

Premierul Dancila se intalneste astazi cu guvernatorul BNR

Premierul Viorica Dancila se va intalni astazi, al Guvern, cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu, a anuntat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, potrivit caruia se va discuta despre inflatie si ROBOR.

Negocieri decisive in scandalul din Sanatate. Scandalul sporurilor ajunge la Guvern

Saptamana incepe in forta pentru Executiv. Premierul Viorica Dancila se intalneste cu reprezentantii Sanitas in incercarea de a stopa declansarea grevei generale de pe 11 mai. Premierul.

Ce se intampla cu SALARIILE romanilor: Premierul Dancila a facut ANUNTUL

Premierul Viorica Dancila a dat asigurari ca majorarile salariale din Educatie si Sanatate nu vor genera un colaps economic, deoarece toate masurile adoptate de Guvernul pe care il conduce sunt sustenabile. De.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )