Libnet.ro
UNICEF

13:45

Premierul Dancila i-ar fi promis lui Frans Timmermans ca Guvernul nu va adopta maine Ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale - surse

Hotnews Hotnews,
 Premierul Dancila i-ar fi promis lui Frans Timmermans ca Guvernul nu va adopta maine Ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale - surse

Premierul Viorica Dancila i-ar fi promis prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans ca Guvernul nu va adopta maine Ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila i-ar fi promis lui Frans Timmermans ca Guvernul nu va adopta OUG privind Codurile penale

Premierul Viorica Dancila i-ar fi promis prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca Guvernul nu va adopta maine Ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor penale.

Dosarul deschis de Sectia Speciala pe numele lui Frans Timmermans a fost clasat

Sectia speciala de investigare a magistratilor a clasat joi dosarul deschis pe numele lui Frans Timmermans, prim-vicepresedinte al Comisiei Europene.

Parchetul de la inalta Curte: Dosarul lui Frans Timmermans a fost clasat

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, scapa de dosarul penal ce i-a fost deschis in Romania, la sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie. Biroul de informare si relatii publice.

Frans Timmermans: PSD are un comportament total inaceptabil pentru familia mea politica. Nu voi trata Romania diferit de Polonia si Ungaria

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a spus luni despre Romania, ca ar fi o tragedie daca o tara care a realizat atat de multe in lupta impotriva coruptiei la nivel inalt ar lua-o in directia opusa. Acesta a criticat apoi PSD, spunand ca are un comportament total inaceptabil pentru familia mea politica.

Mircea Badea, anunt despre Frans Timmermans: Are influenta mare in Romania, nu la el acasa. Eu zic sa ii aresteze Kovesi pe olandezi

Mircea Badea a vorbit la Sinteza Zilei despre alegerile dezastruoase din Olanda, unde partidul lui Frans Timmermans a obtinut un procentaj foarte mic la alegeri. Am citit pe tot feluri de siteuri europene niste.

KLAUS IOHANNIS: Premierul Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba, aratand ca Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei s-a simtit jignit de declaratiile acesteia si, de aceea, si-a anulat vizita pe care urma sa o efectueze in Romania.

Ambasadorul Palestinei: Premierul Dancila distruge speranta ca Romania sa devina membra a Consiliului de Securitate al ONU / incearca sa joace un joc pe care nu il poate juca

Prin declaratia de mutare a Ambasadei Israelului de la Tel Aviv la Ierusalim, premierul Viorica Dancila va distruge sperantele ca Romania sa fie votata de statele arabe in Consiliul de Securitate al ONU, spune Ambasadorul Palestinei in Romania, Fuad Kokaly. El considera ca Viorica Dancila incearca sa joace un joc pe care nu il poate juca.

Premierul Dancila: intalnirile pe care le-am avut in SUA au repus Romania pe harta mondiala

Premierul Viorica Dancila a declarat ca intrevederile pe care le-a avut cu oficiali americani in cadrul vizitei efectuate in SUA in perioada 23-26 martie au repus Romania pe harta mondiala. Au fost ?.

IN SUA: Premierul Dancila, la dejunul in onoarea femeilor lider

Prim-ministrul Viorica Dancila, aflata in vizita in Statele Unite ale Americii pentru a participa la Conferinta Politica a AIPAC, a fost invitata la un dejun oficial organizat in onoarea femeilor lider.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )