Libnet.ro
UNICEF

05:45

LUDOVIC ORBAN: Nu negociem nimic cu PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Nu negociem nimic cu PSD

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat, marti, ca nu are nimic de discutat sau negociat cu PSD, dar, pentru investirea Guvernului, va angaja discutii si cu parlamentari social-democrati care nu sunt de acord cu toate porcariile facute in ultima perioada. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la .

Orban: Nu negociem nimic cu PSD, dar abordam parlamentari social-democrati care nu agreeaza toate porcariile facute Guvernul lor in ultima perioada

Ludovic Orban, premierul desemnat si liderul PNL, a declarat ca nu are ce discuta cu PSD, dar, pentru investirea Guvernului, va trebui sa vorbeasca si cu parlamentari social-democrati care nu sunt de acord cu.

Ludovic Orban, despre negocierile cu USR: Ce a anuntat liderul PNL despre alegerea primarilor in doua tururi si initiativa Fara penali

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca PNL va sustine, in Parlament, introducerea pe ordinea de zi a initiativei Fara penali, precum si proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi, de.

Ludovic Orban a dezvaluit cum au loc negocierile cu parlamentarii PSD

Premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat, marti, ca nu are nimic de discutat sau negociat cu PSD.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila.

LUDOVIC ORBAN: Cei care mentin PSD la putere sunt complici la ilegalitati facute de guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali.

Orban, dupa o noua runda de negocieri cu partidele: Sunt la fel de increzator ca in momentul desemnarii Cine nu voteaza guvernul PNL e complice la tot ce se intampla rau sub ramasitele guvernului PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, este increzator ca Guvernul monocolor PNL va fi investit. Declaratiile au fost facute la finalul unei noi runde de negocieri cu liderii partidelor parlamentare care au contribuit.

Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament. Premierul desemnat a anuntat data oficiala

Dupa multe negocieri, premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat data oficiala cand va fi votat noul Guvern in Parlament. Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament? Presedintele PNL Ludovic Orban este perceput in sfera politica drept omul presedintelui Klaus Iohannis, cel care l-a si desemnat premier. Cumulat cu implicarea sefului de stat in .

Schimbare de plan la PNL. Ce i-a transmis, sambata, Iohannis lui Ludovic Orban

Liberalii au, sambata, o intalnire de gradul zero. Presedintele Klaus Iohannis ii baga pe cei de la PNL in sedinta si il verifica la teme pe premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa patru zile de.

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )