Libnet.ro
UNICEF

20:45

Premierul desemnat: Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Premierul desemnat: Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor Ponta

Ludovic Orban, premierul desemnat pentru a forma un nou Guvern, a declarat ca nu se astepta sa ajunga la o intelegere cu Victor Ponta pentru sustinerea noii echipe guvernamentale si, mai mult, nici nu si-ar dori sa guverneze alaturi de acesta. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, dupa negocierile cu Pro Romania: Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor Ponta

Premierul desemnat Ludovic Orban a reactionat prompt dupa ce seful Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca formatiunea sa nu va vota guvernul liberal. Nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor.

Ludovic Orban, dupa negocierile esuate cu Victor Ponta: Cine nu voteaza guvernul PNL este cu PSD si se face responsabil pentru pastrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de liderul Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL, ca acesta se va face responsabil de pastrarea in fruntea Romaniei a.

Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a cedat presiunilor. Oficialul sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern. Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR pentru voturile noului Guvern Daca premierul desemnat Ludovic Orban facea declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a ceea ce ar trebui .

Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament. Premierul desemnat a anuntat data oficiala

Dupa multe negocieri, premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat data oficiala cand va fi votat noul Guvern in Parlament. Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament? Presedintele PNL Ludovic Orban este perceput in sfera politica drept omul presedintelui Klaus Iohannis, cel care l-a si desemnat premier. Cumulat cu implicarea sefului de stat in .

Premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa publicarea raportului MCV: Vom conveni cu Comisia Europeana asupra unui plan de actiune, astfel incat Romania sa scape cat mai repede de acest mecanism (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban,a declarat, marti, dupa publicarea Raportului MCV, ca are in vedere o discutie cu liderii Comisiei Europene cu privire la elaborarea unui plan de actiune astfel.

Tomac, suparat dupa intalnirea de un 1 minut cu Orban: Premierul desemnat va veni cu un guvern monocolor. Vom decide in Colegiul director care e pozitia partidului

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a iesit suparat de la intalnirea de doar un minut cu premierul desemnat Ludovic Orban care i-a transmis ca va prezenta un guvern monocolor, desi, sustine Tomac, saptamana trecuta, partidul sau avea promisiunea ca va face parte din executiv.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, se intalneste marti cu reprezentantii partidelor din Opozitie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, urmeaza sa discute marti cu reprezantantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Marti si.

Sfarsit de epoca in Israel. Premierul desemnat Benjamin Netanyahu renunta sa mai formeze guvernul

Benjamin Netanyahu, premierul desemnat al Israelului, l-a anuntat, luni, pe presedintele Reuven Rivlin ca isi depune mandatul incredintat pentru a forma un guvern.

Lovitura dura pentru premierul desemnat. Ludovic Orban a picat primul test in Parlament

Lovitura dura pentru premierul desemnat Ludovic Orban. Liberalii au esuat in tentativa de a introduce azi pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul fara penali in functii publice si cel referitor la al.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, continua seria negocierilor cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern. Miercuri sunt programate din nou discutii cu partidele parlamentare, impreuna cu care doreste sa pregateasca strategia la votul de investitura.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )