Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul din Marea Britanie a facut anuntul mult asteptat! Theresa May: Votul pentru acordul Brexit va fi dat in saptamana care incepe pe 14 ianuarie

B1 B1,
Premierul din Marea Britanie a facut anuntul mult asteptat! Theresa May: Votul pentru acordul Brexit va fi dat in saptamana care incepe pe 14 ianuarie

Theresa May, premierul din Marea Britanie, a declarat, marti, in Parlamentul din arhipelag, ca acordul privind Brexitul convenit cu Uniunea Europeana va fi votat de parlamentari luna viitoare, in saptamana care. continuă pe B1

ANAF a facut anuntul mult asteptat! Romanii care dispar de pe lista de datornici

ANAF a anuntat o schimbare majora. Listele datornicilor la Fisc nu vor mai include persoanele fizice, asa cum se intampla in momentul de fata, prevede un proiect de act normativ care-si asteapta.

Elevi din Marea Britanie vor fi nvatati ca si baietii pot avea menstruatie

Elevii din Marea Britanie vor fi invatati la cursurile de educatie sexuala ca si baietii pot avea menstruatie, ceea ce reprezinta o victorie a activistilor pentru drepturile persoanelor transsexuale, scrie The Telegraph.

Elevii din Marea Britanie vor fi nvatati ca si baietii pot avea menstruatie

Elevii din Marea Britanie vor fi invatati la cursurile de educatie sexuala ca si baietii pot avea menstruatie, ceea ce reprezinta o victorie a activistilor pentru drepturile persoanelor transsexuale, scrie The Telegraph. Guvernul considera ca scolile sunt libere sa stabileasca modul in care trateaza la cursuri subiecte care tin de comunitatea LGBT.

Iohannis i cere lui Dancila sa introduca pe ordinea de zi a sedintei de guvern subiectul romnilor din Marea Britanie. Presedintele i-a transmis o noua scrisoare premierului

Presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului.

Iohannis si-a creat pretextul de a participa la sedinta de Guvern: i-a cerut premierului sa puna pe agenda tema romanilor din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dancila, printr-o scrisoare deschisa, sa introduca pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Guvern subiectului cetatenilor romani din Marea Britanie, in contextul BREXIT. Daca Viorica Dancila da curs cerintei presedintelui, Klaus Iohannis ar putea lua parte la urmatoarea sedinta de guvern, invocand faptul ca se dezbate o tema de politica externa, acolo unde el este titular.

Marea Britanie: Un iranian a scapat de deportare dupa ce a violat o minora pentru ca s-a convertit la crestinism

Un solicitant de azil iranian care a violat o adolescenta a scapat de deportare din Marea Britanie desi judecatorul si-a dat seama ca s-a convertit la crestinism doar pentru a pacali sistemul judiciar, scrie Telegraph.

Fenomen extrem de periculos in Marea Britanie. Dezastrul dureaza cel putin pana duminica dimineata

Meteorologii din Marea Britanie au emis o serie de avertizari pentru ninsori abundente si fenomenul freezing rainploaie inghetata), care se vor produce in zone extinse de pe teritoriul acestei t.

Geraint Thomas (cstigatorul Turului Frantei), votat Personalitatea sportiva a anului n Marea Britanie: I-a devansat pe Lewis Hamilton si Harry Kane

Ciclistul galez Geraint Thomas, castigatorul Turului Frantei in 2018, a fost votat Personalitatea sportiva a anului in Marea Britanie, primind prestigiosul trofeu in cadrul unei gale care a avut loc duminica la Birmingham, informeaza agentia Reuters.

Stefan Banica va deveni tata pentru a treia oara. A facut anuntul in fata fanilor sai

Stefan Banica va deveni tata pentru a treia oara. Artistul a facut anuntul in fata publicului prezent la concertul sau de la Sala Palatului, dupa ce i-a facut o dedicatie fiicei sale, Violeta, pe care o are.

Medicii i-au spus ca unul dintre gemenii ei va muri la trei ani! Ce a facut mama de Craciun pentru copilul ei

Jane Robinson, o tanara mama din Marea Britanie, a avut parte de un adevarat soc atunci cand unul dintre gemenii ei, Lewis, in varsta de treiani, s-a stins din viatadin cauza unei boli. Pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )