Libnet.ro
UNICEF

05:45

Premierul Florin Citu va sustine o conferinta de presa la ora 13,00

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Florin Citu va sustine o conferinta de presa la ora 13,00

Premierul Florin Citu va sustine, sambata, la ora 13,00, o conferinta de presa la Palatul Victoria, informeaza Biroul de Presa al Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Premierul Florin Citu: Tovarase Ciolacu, cand ai timp, da-mi un telefon sa discutam despre BugetSunt 4 reforme pe care vrem sa le facem: pensii, salarizare, educatie si administrare fiscala

Premierul Florin Citu a sustinut, sambata, la ora 13:00, o conferinta de presa la Palatul Victoria. El a discutat despre reformele pe care intentioneaza sa le faca, s-a referit la vizita facuta la Bruxelles si a explicat modul in care a construit bugetul pentru acest an. Nu a uitat sa-l intepe pe liderul PSD Marcel Ciolacu, caruia i-a transmis Tovarase Ciolacu, cand ai timp, da-mi un telefon sa discutam despre Buget! HotNews. ro a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii ale premierului.

Cat costa campania nationala de vaccinare. Premierul Florin Citu: Nu ai cum sa stii care e suma finala Daca va fi peste estimarile noastre, vom aloca acei bani (VIDEO)

Premierul Florin Citu a sustinut sambata o conferinta de presa la Palatul Victoria, in timpul careia a fost intrebat cat costa campania nationala de vacicnare si mai ales daca ea a fost introdusa in.

Ce masca de protectie foloseste premierul Florin Citu: Contine nanofibre si se autosterilizeaza

La finalul sedintei de guvern de miercuri, premierul Florin Citu a facut o declaratie de presa in care s-a afisat cu un nou tip de masca de protectie. Aceasta contine nanofibre, se poate autosteriliza si blocheaza pana la 99,7-99,99% din virusuri.

Premierul Florin Citu, intalnire cu presedintele Consiliului European, Charles Michel

Prim-ministrul Romaniei, Florin Citu, a avut, vineri, o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, in contextul vizitei pe care o efectueaza la institutiile europene. Premierul a prezentat prioritatile Guvernului Romaniei si a exprimat angajamentul tarii noastre de a sprijini in continuare eforturile de consolidare a coeziunii la nivelul Uniunii.

Premierul Florin Citu a discutat cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, despre gestionarea pandemiei de COVID-19

Prim-ministrul Romaniei, Florin Citu, a avut vineri o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, in contextul vizitei pe care o efectueaza la institutiile.

Premierul Florin Citu, intrevedere cu presedintele Parlamentului European la Bruxelles. Au despre gestionarea pandemiei, vaccinarea anti-COVID si Planul National de Relansare si Rezilienta

Premierul Florin Citu se afla in vizita la Bruxelles, acolo unde a avut o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Cei au discutat despre principalele teme de pe agenda europeana, cu.

Premierul Florin Citu, despre cazul inginerului dat afara de la Apele Romane: I sa oferit alt post, a refuzat si acum a ajuns la finalul perioadei in care putea sa opteze pentru alt post

Premierul Florin Citu a oferit detalii despre cazul lui Gabriel Musteata, cel care a fost dat afara de la Apele Romane dupa ce a dezvaluit cazul chelneritei angajate pe filiera politica, pe un post.

Premierul Florin Citu, intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

Prim-ministrul Florin Citu a avut, vineri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Comisiei Euro.

Florin Citu, propunere indrazneata. Ce i-a putut cere Ursulei von der Leyen pentru romani

Dupa anuntarea bugetului, joi, premierul Florin Citu a plecat la Bruxelles. Vizita de lucru a premierului a avut pe agenda si intalnirea Ursula von der Leyen. Discutia dintre cei doi a avut mai multe puncte, printre care intrarea in spatiul Schengen. Cei doi au mai discutat si pe o alta speta, mai delicata, scrie presa .

Florin Citu, despre cum a fost realizat bugetul pe 2021: Ne bazam pe o realitate dura in anul de pandemie a trebuit sa crestem cheltuielile, in timp ce economia a stagnat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de sambata, premierul Florin Citu a abordat si tema bugetului pentru 2021. Primul-ministru a anuntat cum a fost realizat acest buget si mai ales ce obiective are. Am.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )