Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ludovic Orban a adresat vicepresedintelui Google invitatia de a lua in considerare stabilirea unei prezente a companiei in Romania

Adevărul Adevărul,
Premierul Ludovic Orban a adresat vicepresedintelui Google invitatia de a lua in considerare stabilirea unei prezente a companiei in Romania

Premierul Ludovic Orban a adresat vicepresedintelui Google Kent Walker invitatia de a lua in considerare stabilirea unei prezente a companiei in Romania, anunta Executivul. continuă pe Adevărul

Agenda plina pentru Ludovic Orban, la Conferinta de Securitate de la Munchen. Premierul interimar s-a intalnit cu mai multi reprezentanti ai mediului de afaceri

Guvernul Romaniei a anuntat sambata, printr-un comunicat de presa, ca premierul Ludovic Orban a avut o serie de intrevederi cu reprezentanti ai mediului de afaceri, cu ocazia participarii la Conferinta de.

Ponta dezvaluie motivul relatiei proaste pe care o are cu Ludovic Orban

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a dezvaluit la Digi24 dece are o relatie personala reacu prim-ministrul Ludovic Orban. La mijloc se afla un atac al lui Orban la sotia lui Victor Ponta, Dacian Sarbu.

Ludovic Orban, mesaj pentru ministri despre audierile din Parlament: Vreau sa fiti la inaltime

Ludovic Orban le-a transmis un mesaj ministrilor, la inceputul sedintei de guvern, legat de audierile lor de saptamana viitoare din Parlament, inainte de votul de investire al Guvernului.

Bogdan Chirieac: Ludovic Orban devine un pericol serios, notabil, la adresa securitatii nationale a Romaniei

Ludovic Orban devine un pericol serios, notabil, la adresa securitatii nationale a Romaniei, este de parere analistul Bogdan Chirieac, dupa cele mai recente declaratii ale premierului in scandalul ordonantelor de urgenta.

Ludovic Orban, in sedinta de guvern: Problema coronavirusului trebuie tratata cu seriozitate; Costache: Va asigur ca nu exista niciun caz de infectie in Romania

Ludovic Orban a spus, la inceputul primei sedinte de guvern de dupa motiunea de cenzura, ca problema coronavirusului trebuie tratata cu maxima seriozitate. Apoi, l-a rugat pe ministrul Sanatatii, Victor Costache, sa prezinte situatia din tara legata de acest virus si masurile care au fost luate.

Mircea Badea: Sunt cel mai mare fan a lui Ludovic Orban. imi place tot!

Mircea Badea a ironizat ultimele evenimente de pe scena politica, aratandu-se incantat de activitatea premierului Ludovic Orban. Jurnalistul a facut trimitere la valul de ordonante de urgenta adoptate de Guvern pe 4 februarie.

Orban i-a invitat pe oficialii Google sa ia in calcul deschiderea unei reprezentante in Romania

Ludovic Orban a discutat cu vicepresedintele pentru afaceri globale al companiei Google, Kent Walker, premierul adresandu-i invitatia de a lua in considerare stabilirea unei prezente a companiei in Romania.

Ordonanta privind alegerile anticipate va fi publicata in Monitorul Oficial cand va decide premierul- Ionel Danca

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat joi ca ordonanta de urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, una dintre cele 25 de OUG-uri aprobate saptamana trecuta, va fi trimisa spre publicare la Monitorul Oficial cand va decide premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )