Libnet.ro
UNICEF

06:00

Premierul Ludovic Orban este asteptat miercuri in judetele Galati si Braila. Care este scopul vizitei oficiale

Adevărul Adevărul,
Premierul Ludovic Orban este asteptat miercuri in judetele Galati si Braila. Care este scopul vizitei oficiale

Alaturi de primul-ministru, in delegatie vor fi Virgil Popescu ministrul Economiei) si Lucian Bode ministrul Transporturilor). Printre altele, oficialii vor vizita combinatul siderurgic de la Galati si santierul naval de la Braila. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, surprins in Centrul Vechi al Capitalei: Ce spune seful Guvernului despre noile masuri de relaxare care ar urma sa fie adoptate din 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a fost suprins, sambata dupa-amiaza, in Centrul Vechi al Capitalei. Seful Guvernului era insotit de Ionel Danca, seful cancelariei prim-ministrului, si consilierul de stat Andi.

Premierul Ludovic Orban a iesit sa bea bere in Centrul Vechi

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a profitat de deschiderea teraselor si a iesit, sambata seara, sa bea bere in Centrul Vechi.

Ludovic Orban: Acum deviza noastra este Economia, inainte de toate!

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, intr-un schimb de opinii cu ambasadorii statelor membre UE la Bucuresti, ca Daca in perioada starii de urgenta deviza a fost Sanatatea, inainte de toate!, acum, deviza este Economia, inainte de toate!.

PSD, reactie virulenta dupa ce Ludovic Orban a baut bere la terasa: O guvernare de bodega

PSD a reactionat, in aceasta dimineata, dupa ce, seara trecuta, premierul Ludovic Orban a facut turul mai multor terase din Centrul Vechi, acolo unde a si baut doua beri alaturi de consilierii sai.

Ludovic Orban s-a intalnit cu Nicusor Dan in Centrul Vechi al Capitalei

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit sambata seara cu Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Bucurestiului, in Centrul Vechi al Capitalei, dupa ce acesta a declarat ca merge la redeschiderea terasei unui prieten, potrivit Digi24. Potrivit sursei citate, Orban a vorbit cu mai multi patroni de restaurante din Centrul Vechi.

Firea se bucura sincer ca datorita ei Ludovic Orban s-a simtit bine in Centrul Vechi

Primarul Capitalei, social-democrata Gabriela Firea, a folosit vizita lui Ludovic Orban in Centrul Vechi din Bucuresti pentru a se lauda cu realizarile din timpul mandatului sau. Ea a sustinut ca se bucura sincer ca premierul liberal s-a simtit bine, gratie consolidarii zonei de catre echipa sa.

Gabriela Firea, reactie dupa ce premierul Orban a baut bere la terasele din Centrul Vechi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat, printr-o postare pe Facebook, dupa ce premierul Ludovic Orban a fost surprins, in aceasta seara, in timp ce bea bere la terasele din Centrul Vechi.

CEO de companie romaneasca, mesaj dur pentru Ludovic Orban

Dragos Damian, CEO Terapia Cluj, ii atrage atentia premierului Orban ca nu e suficient sa mearga la terase, trebuie sa mearga si prin fabricile Romaniei.

Probleme in Guvern. Ludovic Orban a cerut verificari in cazul ministrului Citu

Virgil Guran, consilier al premierului pe probleme de ordine publica, a declarat sambata, la Antena 3, ca a vorbit cu Orban si acesta i-a spus ca a dispus verificarea acuzatiilor care i se aduc ministrului Finantelor, Florin Citu. Citu a fost acuzat ca ar fi desfiintat un departament din minister care trebuia sa se judece cu parintii sai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )