Libnet.ro
UNICEF

19:00

Premierul Ludovic Orban: Obiectivul nostru, ca Guvern, este asiguram o finantare fara precedent pentru modernizarea caii ferate. Transportul feroviar este prioritar (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban: Obiectivul nostru, ca Guvern, este asiguram o finantare fara precedent pentru modernizarea caii ferate. Transportul feroviar este prioritar (VIDEO)

Obiectivul Guvernului este sa asigure o finantare fara precedent pentru modernizarea caii ferate, in conditiile in care considera ca transportul feroviar este prioritar, asa cum este pentru intreaga. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban: Ne-am angajat sa construim aproape 3.000 de kilometri de autostrazi, drumuri expres

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul s-a angajat sa construiasca circa 3. 000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul si-a facut datoria fata de Romania, intr-o situatie de o dificultate extrema. A lasa tara fara guvern in acest moment inseamna a face un rau imens romanilor (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, considera ca a lasa tara fara guvern in acest moment este un act urias de iresponsabilitate si de lipsa de intelegere a interesului general. Premierul a vorbit.

Premierul Ludovic Orban, la fabrica Astra Arad: in Romania se poate produce aproape orice. Cred ca este extrem de important sa sustinem producatorii romani (VIDEO)

In Romania se poate produce aproape orice, a subliniat prim-ministrul Ludovic Orban sambata, cand a vizitat, printre altele, fabrica de tramvaie Astra Vagoane Calatori SA din Arad. Premierul Ludovic.

PNL va invoca la CCR un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament. Ludovic Orban, despre pseudo-motiunea depusa de PSD: O colectie de minciuni

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, a oferit o prima reactie la acuzatiile pe care PSD le aduce Guvernului prin motiunea de cenzura citita joi, in plenul reunit al Parlamentului, de senatorul social-democrat.

LUDOVIC ORBAN: Calea ferata pan-europeana Constanta - Curtici, modernizata pana la jumatatea anului 2023

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca infrastructura feroviara de pe coridorul pan-european Constanta - Curtici va fi modernizata pana la jumatatea anului 2023, cu exceptia tronsonului Predeal - Brasov, care este dificil de realizat.

LUDOVIC ORBAN: Ne-am angajat sa construim aproape 3.000 de kilometri de autostrazi, drumuri expres, investitii importante

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul s-a angajat sa construiasca circa 3. 000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres. Seful Executivului a adaugat ca, in baza programului de relansare economica, CNAIR va avea investitii si proiecte foarte importante in acest sens.

LUDOVIC ORBAN: S-au depus candidaturile, cum sa amani alegerile? Numai PSD se poate gandi la asa ceva

Premierul Ludovic Orban a exclus, astazi, posibilitatea amanarii datei alegerilor locale, stabilita pentru 27 septembrie, in conditiile in care birourile electorale au inregistrat deja candidaturile.

LUDOVIC ORBAN: O sa solicit MFP alimentarea imediata a conturilor pentru plata masurilor active

Premierul Ludovic Orban a solicitat conducerii Ministerului Finantelor sa considere prioritate zero alimentarea conturilor din care se vor face platile catre agentii economici care au aplicat la masuri active de sprijin privitoare la piata muncii.

Ludovic Orban, despre dublarea alocatiilor: Din punctul nostru de vedere, am asigurat respectarea sensului legii. Am stabilit cresterea etapizata. Problema alocatiilor pentru copii a fost o Cenusareasa pentru PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca din punctul de vedere al Guvernului este repectat spiritul legii care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, Executivul stabilit dublarea acestora in mod etapizat.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: Astazi am depus la Curtea Constitutionala o sesizare prin care am invocat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala, intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a depus astazi, 21 august o sesizare la Curtea Constitutionala, privind existenta unui conflict intre Guvern si Parlament, cu privire la motiunea de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )