Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ludovic Orban prezinta in Camera Deputatilor masurile de relansare a economiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Ludovic Orban prezinta in Camera Deputatilor masurile de relansare a economiei

ACTUALIZARE - Orban, replica la criticile din Camera Deputatilor: Nu va e rusine sa vorbiti de romanii care pleasca la munca ca si muncitori sezonieri, dupa ce ati alungat oamenii? Mi-e greu sa trec peste o asemenea obraznicie. continuă pe Ziarul Bursa

Termenul dat de premierul Ludovic Orban pentru finalizarea autostrazii Sebes - Turda: 30 noiembrie 2020

Premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode verifica in teren, vineri, stadiul lucrarilor pe Autostrada Sebes-Turda.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, despre starea de alerta: Sigur ca vor fi sanctiuni. Cine nu va respecta regulile va fi amendat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca persoanele care nu vor respecta regulile impuse de autoritati in perioada starii de alerta vor fi amendate, precizand ca si i.

Ludovic Orban: incepand de marti vor curge amenzile. Terasele raman inchise

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, dupa sedinta la care a participat la sediul MAI, ca toate institutiile abilitate vor fi de luni incolo pe teren pentru aplicarea legii.

LUDOVIC ORBAN: Luni instauram starea de alerta potrivit legii aprobata de Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat, duminica seara, ca a convocat pentru luni dimineata sedinte ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si Guvernului, spunand ca acestea sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta.

LUDOVIC ORBAN: Probabil, dupa 1 iunie, va fi reglementat sectorul turistic

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca Guvernul va reglementa, probabil, dupa data de 1 iunie, conditiile in care va fi deschis sezonul estival din acest an.

Ce s-a intamplat cu ultimatumul lui Mohammad Murad. Premierul Ludovic Orban: Dupa 1 iunie vom reglementa sezonul estival

Hotelurile sunt deschise dar oamenii nu au voie sa paraseasca localitatea decat in anumite conditii. Turismul este cea mai afectata industrie din Romania, spun hotelierii. Omul de afaceri Mohammad Murad a dat un ultimatum Guvernului.

Premierul Orban prezinta masurile de relansare a economiei: Situatia din Romania este departe de a fi atat de grava pe cat incearca unii sa arate

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, in plenul Camerei Deputatilor, unde a prezentat masurile de relansare a economiei si de diminuare a efectelor negative ale pandemiei de coronavirus, ca Romania a inregistrat, in primul trimestru, cea mai mare crestere economica, iar situatia este departe de a fi asa de grava cum incearca unii sa o prezinte.

Ludovic Orban, chemat luni in Parlament sa prezinte planul de relansare economica in criza COVID-19

Premierul Ludovic Orban este chemat in plenul Camerei Deputatilor, luni, de la ora 16. 00, la dezbaterea Ora prim-ministrului, pentru a prezenta masurile de relansare economica.

Ludovic Orban, chemat azi sa dea raportul in Parlament

Premierul Ludovic Orban va merge luni, de la ora 16. 00, in Parlament, la Ora Guvernului, pentru a da explicatii despre masurile luate pentru combaterea crizei sanitare, precum si masurile de relansare economica.

Ludovic Orban a explicat ce risca romanii care nu respecta masurile luate pe timpul starii de alerta

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Alba, ca, deocamdata, cei care nu respecta regulile impuse in perioada starii de alerta vor primi o mustrare de la fortele de ordine. De asemenea, prim-ministrul a explicat ca va fi derulata o campanie larga de informare a cetatenilor cu privire la aceste reguli, iar, ulterior, cine nu le respecta va fi amendat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )