Libnet.ro
UNICEF

17:45

Premierul Ludovic Orban viziteaza Institutul Cantacuzino

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Ludovic Orban viziteaza Institutul Cantacuzino

Premierul Ludovic Orban a ajuns joi dimineata la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS. Premierul Ludovic Orban: Vom incerca sa gasim o formula pentru distribuirea gratuita a mastilor chirurgicale catre persoanele vulnerabile. Pretul acestora ar putea fi plafonat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, ca obligativitatea purtarii mastilor.

Capacitatea de testare pentru COVID-19 se va dubla la Institutul Cantacuzino La nivelul tarii, capacitatea este de 8.000 teste zilnic

Laboratorul de la Institutul Cantacuzino are in acest moment o capacitate de 500 de teste pe zi pentru COVID-19, insa poate fi crescuta dupa necesitati, a declarat joi premierul Ludovic Orban dupa o vizita la institut. Orban a precizat ca ar putea creste capacitatea pana la 1. 000 de teste pe zi, adica dublu fata de acum. La nivel national, capacitatea este de aproximativ 8. 000 de teste, a mai spus premierul.

Ludovic Orban, in vizita de lucru la Institutul Cantacuzino: Aici se fac 500 de teste COVID-19 pe zi. Pretul mastilor chirurgicale ar putea fi plafonat

Premierul Ludovic Orban a vizitat astazi Institutul Cantacuzino. Din delegatie au mai facut parte ministrul Apararii, Nicolae Ciuca si cel al Sanatatii, Nicolae Tataru. Premierul a vorbit, intre altele despre cresterea capacitatii de testare.

Ludovic Orban anunta reluarea productiei vaccinului antigripal la Institutul Cantacuzino

Premierul Ludovic Orban a anuntat dupa vizita la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, ca va fi reluata productia vaccinului antigripal la acest institut, fiind necesara achizitionarea unui singur echipament.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, vizita de lucru la Institutul Cantacuzino: Exista o capacitate de 500 de teste pe zi care poate fi crescuta in functie de necesitati (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa vizita de lucru efectuata la Institutul Cantacuziono, ca exista o capacitate a laboratorului de 500 de teste pe zi, care poate fi crescuta, pana la 1. 000, in functie de.

Ludovic Orban, despre propunerile lui Streinu-Cercel: Un act iresponsabil, nu intelege respectul fata de drepturi fundamentale

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti seara, intr-un interviu televizat, ca nu a existat nici cea mai mica intentie de impunere a unor restrictii suplimentare pentru persoanele peste 65 de ani si a calificat proiectul Institutului Matei-Bals, care prevedea inclusiv separarea batranilor de familii, drept un act iresponsabil.

Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut

Premierul Ludovic Orban a criticat joi foarte dur programul Vacanta Mare al doctorului Adrian Streinu-Cercel. Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut . )E o nebunie, nici nu trebuia luat in serios, a spus Orban. intrebat de masurile care vor fi luate in legatura cu Streinu-Cercel, premierul a afirmat ca ministrul Sanatatii Nelu Tataru va avea ce sa va spuna pe tema asta.

VIDEO Ludovic Orban cere accelerarea investitiilor in orice domeniu: Investitii, investitii, investitii

Premierul Ludovic Orban a spus joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca orice credit angajat de autoritatile locale nu poate fi folosit decat pentru investitii. Orban a precizat ca in orice domeniu de activitate, indiferent ca este energie, infrastructura de transport, comunicatii, mediu, vor trebui accelerate toate procedurile, astfel incat sa se treaca la faza de executie pentru toate investitiile publice in derulare. Orban a cerut si ministerelor sa accelereze investitiile.

Ludovic Orban anunta ca dupa 15 mai doar hotelurile se vor redeschide

Premierul Ludovic Orban anunta ca dupa data de 15 mai, cand se vor relaxa restrictiile, hotelurile se vor redeschide, insa in privinta restaurantelor autoritatile fac inca analize pentru a stabili daca acestea pot relua activitatea. Orban: Plimbarile dupa 15 mai, doar in grupuri de maxim 3 persoane.

Ludovic Orban: Cred ca am putea avea alegerile locale in septembrie. Parlamentarele ar trebui sa fie pe 6 decembrie. Daca asiguram votul prin corespondenta si in tara sau cel electronic, putem asigura o prezenta la vot semnificativa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, pentru B1 TV, ca alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie. Totul, insa, depinde de modul in care va evolua epidemia de coronavirus. Prim-ministrul sustine ca, potri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )