Libnet.ro
UNICEF

11:00

Premierul si mai multi ministri merg joi la Cotroceni. Orban spune ca este vorba de analiza obisnuita a situatiei

Hotnews Hotnews,
 Premierul si mai multi ministri merg joi la Cotroceni. Orban spune ca este vorba de analiza obisnuita a situatiei

Presedintele Klaus Iohannis are programata in cursul zilei de azi o intalnire cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, informeaza Agerpres. Prim-ministrul Orban a precizat, miercuri, ca in cadrul intalnirii se va face analiza obisnuita a situatiei Guvernului. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis cheama Guvernul la raport, in frunte cu Ludovic Orban. Anuntul premierului

Presedintele Klaus Iohannis are programata joi o intalnire cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri. Prim-ministrul Orban a precizat, miercuri, ca in cadrul intalnirii se va face analiza obisnuita.

Victor Costache, unul dintre cei mai bogati ministri ai Guvernului Orban: Ce avere are chirurgul care a operat peste 10 ani in spitale din strainatate

Victor Costache, actualul ministru al Sanatatii, de profesie medic chirurg, este unul dintre cei mai bogati membri ai cabinetului Ludovic Orban. Victor Costache, care a lucrat peste 10 ani in spitale din strainatate, iar apoi s-a intors in tara ca sef al Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara si Toracica si ulterior director medical al clinicii private Polisano din Sibiu, are, impreuna cu sotia sa, 3 case, un apartament, doua autoturisme si o motocicleta, 4 terenuri in intravilan si doua terenuri agricole, dar si bani in conturi.

Medicamentele care vor ucide mai multi oameni decat cancerul. Orice roman le poate cumpara din farmacie

Antibioticele sunt medicamente care pot salva vieti, insa acestea devin daunatoare daca sunt luate la intamplare. Bacteriile dezvolta toleranta in timp si devin superbacterii, car provoaca infectii aproape imposibil de tratat. Se estimeaza ca in anul 2050 superbacteriile vor ucide mai multi oameni decat cancerul. Consumul iresponsabil de antibiotice va ucide mai multi oameni decat .

Voucherele de vacanta pentru bugetari. Bani mai multi de la stat, dar si restrictii noi pe cealalta parte

Vesti noi despre voucherele de vacanta pentru anul viitor. Schimbarile sunt majore, banii sunt mai multi, iar restrictiile s-au indesit. Deste ce este vorba si care va fi modul de acordare ale lor? Vouchere de vacanta: bani mai mult de la stat, dar si restrictii noi Modul de acordare al voucherelor de vacanta si valoarea .

Elev mort si mai multi colegi de-ai lui raniti dupa ce un sofer a intrat cu masina in ei in mod deliberat. Nu merita asta, el nu ar fi ranit niciodata pe nimeni

Un baiat de 12 ani si-a pierdut viata dupa ce o masina a intrat in mod deliberat in mai multi elevi. Cinci persoane au fost grav ranite. Incidentul s-a petrecut luni dupa-amiaza, langa Liceul.

Iohannis, sageti spre PNL dupa ce liberalii au primit mai multi parlamentari fosti PSD

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, joi, trecerea unor parlamentari la PNL, afirmand ca acest lucru tot traseism se numeste si nu a fost implicat in aceasta chestiune. Tot traseism se numeste. Mai.

Fratele lui Cornel Gales este iubitul unei cunoscute vedete din trustul PRO TV. Cei doi nu isi mai vorbeau de mai multi ani

Cornel Gales a murit duminica, pe data de 1 decembrie, in urma unui accident rutier, care s-a petrecut in Spania. Impactul de masina a fost confirmat in mod oficial de catre autoritati, iar fostul impresar se afla de aproximativ doi ani departe de Romania, pentru ca se stabilise in respectiva tara, in care si-a gasit .

Utile: S-a descoperit cauza pentru care tot mai multi romani se imbolnavesc de cancer; Doua semne timpurii ale cancerului de colon, adesea ignorate

Evolutia bolilor autoimune a avut loc odata cu evolutia umana, iar acest lucru inca se intampla. Mutatiile genetice care ne permit sa luptam cu infectiile creeaza. Varicele se trateaza cel mai bine iarna. Amanarea inseamna doar complicatii si riscuri. Varicele sunt dilatatii patologice si permanente ale venelor ce apartin sistemului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )