Libnet.ro
UNICEF

21:45

Medicamentele care vor ucide mai multi oameni decat cancerul. Orice roman le poate cumpara din farmacie

Playtech Playtech,
Medicamentele care vor ucide mai multi oameni decat cancerul. Orice roman le poate cumpara din farmacie

Antibioticele sunt medicamente care pot salva vieti, insa acestea devin daunatoare daca sunt luate la intamplare. Bacteriile dezvolta toleranta in timp si devin superbacterii, car provoaca infectii aproape imposibil de tratat. Se estimeaza ca in anul 2050 superbacteriile vor ucide mai multi oameni decat cancerul. Consumul iresponsabil de antibiotice va ucide mai multi oameni decat . continuă pe Playtech

Care vor fi cele mai norocoase zodii in 2020: stabilesc relatii durabile, iar dorintele li se vor materializa fara efort

Nativii zodiilor Leu, Sagetator si Fecioara pot deschide mai devreme sampania pentru a celebra venirea noului an. Pentru ei, 2020 va fi unul din cei mai buni ani de evolutie ai lor.

Voucherele de vacanta pentru bugetari. Bani mai multi de la stat, dar si restrictii noi pe cealalta parte

Vesti noi despre voucherele de vacanta pentru anul viitor. Schimbarile sunt majore, banii sunt mai multi, iar restrictiile s-au indesit. Deste ce este vorba si care va fi modul de acordare ale lor? Vouchere de vacanta: bani mai mult de la stat, dar si restrictii noi Modul de acordare al voucherelor de vacanta si valoarea .

Premierul si mai multi ministri merg joi la Cotroceni. Orban spune ca este vorba de analiza obisnuita a situatiei

Presedintele Klaus Iohannis are programata in cursul zilei de azi o intalnire cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, informeaza Agerpres. Prim-ministrul Orban a precizat, miercuri, ca in cadrul intalnirii se va face analiza obisnuita a situatiei Guvernului.

Elev mort si mai multi colegi de-ai lui raniti dupa ce un sofer a intrat cu masina in ei in mod deliberat. Nu merita asta, el nu ar fi ranit niciodata pe nimeni

Un baiat de 12 ani si-a pierdut viata dupa ce o masina a intrat in mod deliberat in mai multi elevi. Cinci persoane au fost grav ranite. Incidentul s-a petrecut luni dupa-amiaza, langa Liceul.

HOROSCOP Cristina Demetrescu Decembrie. Zodiile care vor avea Sarbatori de vis

HOROSCOP Cristina Demetrescu Decembrie. Iata zodiile care vor avea o luna decembrie de vis: Berbecii pot avea o iarna financiar buna. Sunt sustinuti financiar mai mult de la inceputul lui decembrie, fiind o.

Premierul Orban: Cred ca e timpul ca Romania sa se duca in directia in care vor intreprinzatorii, oamenii cu initiativa

Prim-ministrul Ludovic Orban a afirmat miercuri seara ca este timpul ca Romania sa se duca in directia in care vor s-o duca intreprinzatorii, oamenii cu initiativa, relateaza Agerpres.

Utile: Cati bani se castiga dintr-un video cu un milion de vizualizari pe YouTube; Cinci tehnologii care vor schimba totul

Iti e foame tot timpul? Care sunt cauzele. Cinci tehnologii care vor schimba totul. Probabil ati auzit de Bitcoin.

Unde pot dona romanii care vor sa ajute albanezi afectati de cutremurul devastator

Romanii care vor sa ajute sinistratii albanezi afectati de cutremurul devastator din 26 noiembrie pot face donatii folosind portalul creat special in acest scop. Un reprezentant al guvernului albanez a.

Unde pot dona romanii care vor sa ajute albanezii afectati de cutremurul devastator

Romanii care vor sa ajute sinistratii albanezi afectati de cutremurul devastator din 26 noiembrie pot face donatii folosind portalul creat special in acest scop. Un reprezentant al guvernului albanez a.

Fondatorul Netflix dezvaluie regulile care i-au asigurat succesul: le-a primit de la tatal sau

Cei mai multi oameni de succes isi iau principiile de viata din cartii, in timp ce altii merg pe intuitie. Cofondatorul Netflix a avut inca de la inceput un set de reguli esentiale pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )