Libnet.ro
UNICEF

10:45

Premierul Mihai Tudose, despre rectificarea bugetara: Am promis ca avem grija de politisti

România Liberă România Liberă,
Premierul Mihai Tudose, despre rectificarea bugetara: Am promis ca avem grija de politisti

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, ca rectificarea bugetara va fi pe plus, astfel ca Ministerul Educatiei si cel al Afacerilor Interne vor primi mai multi bani. continuă pe România Liberă

Premierul Mihai Tudose, despre contul deschis in banca de 100.000 de lei: Am fost obligat

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, ca a fost obligat sa isi faca un cont la banca dupa ce a vandut o masina. intrebat despre contul de 100. 000 de lei pe care l-a trecut in ultim.

Premierul Mihai Tudose, despre protestele din strada: N-am nicio neliniste. Este un mod democratic

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca nu are nicio neliniste fata de protestele din strada, precizand ca acestea sunt un mod democratic de manifestare, atunci cand sunt ci.

Premierul Mihai Tudose i-a convocat pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara.

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, la sediul Guvernului, pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Membrii Cabinetului Tudose au fost convocati la Palatul Victoria pentru a discuta despre rectificarea bugetara.

Ministrii au fost convocati de Mihai Tudose la Palatul Victoria pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara si, de asemenea, pentru a preintampina posibile situatii similare precum cea de la Ministerul Apararii, anunta News. ro, citand surse guvernamentale.

Premierul Tudose i-a convocat pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, astazi, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara si, de asemenea, pentru a preintampina posibile situatii similare cu cea de la Ministerul Apararii, in urma careia ministrul Adrian Tutuianu a fost nevoit sa demisioneze din cauza comunicarii deficitare, au declarat surse guvernamentale.

Premierul Tudose, despre modificarea Legilor Justitiei: Avem oameni care ne iubesc peste tot. Nu vreti sa vina toate avizele si sa vorbim dupa aceea?

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, ca nu a discutat cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre proiectul de modificare a Legilor Justitiei, intrucat asteapta avizul de la Consiliul Suprem al Magistraturii CSM).

Sinteza zilei: Premierul Mihai Tudose, informatii in premiera nationala despre noua lege a pensiilor

Premierul Mihai Tudose vine, miercuri seara, la Sinteza zilei, de la Antena 3, unde va vorbi despre noua lege a pensiilor, precum si despre situatia salariilor din mediul privat. Nu rata o editie eveniment.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu. Emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti absolut deloc, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )