Libnet.ro
UNICEF

08:01

Premierul Mihai Tudose, veste proasta pentru pensionari

Antena3 Antena3,
Premierul Mihai Tudose, veste proasta pentru pensionari

Romanii care asteapta pensii mai mari dupa recalcularea promisa de ministrul muncii nu vor vedea banii in urmatorii doi ani de zile. Premierul Mihai Tudose a spulberat acest vis argumentand ca. continuă pe Antena3

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu reprezentantii organizatiilor civice. Rezist: Cerem demiterea ministrului Justitiei

Update: intalnirea dintre reprezentantii ONG-urilor si premierul Mihai Tudose s-a incheiat. Reprezentantii protestatarilor vor ca premierul sa dea ordonanta de Urgenta impotriva legilor.

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu reprezentantii organizatiilor civice. Cativa manifestanti in fata Guvernului

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, miercuri, cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, unele aflate la originea protestelor privind legislatia penala, care i-au solicitat o discutie pe tema.

Premierul Mihai Tudose se intalneste astazi cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, pe tema legislatiei penale

Premierul Mihai Tudose se intalneste miercuri cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, unele aflate la originea protestelor privind legislatia penala, care i-au solicitat o discutie pe tema legilor justitiei si a modificarilor codurilor penale.

Premierul Mihai Tudose, anunt despre evaluarea Laurei Codruta Kovesi

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat vineri ca nu a dorit sa stie nimic despre evaluarea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, deoarece nu a dorit sa influenteze po.

intalnire cruciala la Guvern dupa valul de proteste: Premierul Mihai Tudose va discuta cu reprezentantii romanilor care au iesit in strada

Prim-ministrul Mihai Tudose se intalneste miercuri, in premiera, la Guvern, cu reprezentantii romanilor care au iesit in ultimele saptamani in strada, informeaza B1 TV.

Veste proasta pentru Liana Stanciu. Ce a patit vedeta radio-tv

Comitetul Director a respins aproape toate colaborarile externe ale jurnalistilor. O serie de angajati de la sport, care comentau pentru posturi ca DigiSport, Look TV sau Eurosport nu au primit aprobarea pentru a.

Veste proasta pentru soferi: O noua taxa inrobitoare!

Vesti proaste Soferii vor avea parte de o noua taxa, iar ea va fi cu atat mai mare cu cat masina polueaza mai mult. Se doreste, astfel, descurajarea importurile de autovehicule second hand si se g.

Mihai Tudose despre recalcularea pensiilor: Nu va fi gata pana in 2019, este un proces care va dura cativa ani

Recalcularea pensiilor, promisa de PSD, nu va putea fi gata pana in 2019, afirma premierul Mihai Tudose. El mai spune ca acest proces va dura cativa ani. Premierul Mihai Tudose a spus, intr-un interviu difuzat sambata de Antena 3, ca sunt 5 milioane de dosare care trebuie recalculate, iar acest proces va dura cativa ani.

Mihai Tudose, reactie dura dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa fie mai calm: Nu avem autostrazi, nu avem spitale si vrem sa fim calmi! Ministrii sensibili sa isi scrie demisia!

Premierul Mihai Tudose a comentat sambata, la Antena 3, declaratiile presedintelui PSD Liviu Dragnea legate de o viitoare remaniere a guvernului. Eu cred ca cine e calm pe anumite zone, nu intelege ce se intampla. Daca vrem sa fim calmi ca nu avem autostrazi dupa 27 de ani de democratie, le urez succes celor care vor sa fie calmi. Eu nu pot sa fiu calm. N-avem spitale si vrem sa fim calmi, a afirmat premierul, adaugand ca, daca anumiti ministri s-au plans liderului PSD de temperamentul sau, acestia nu au decat sa-si scrie demisia.

Raspunsul lui Mihai Tudose pentru rezist, privind demiterea lui Tudorel Toader

Premierul Mihai Tudose a afirmat, vineri, referindu-se la cererea unor organizatii civice privind demiterea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca ONG-urile nu stabilesc cine face parte dintr-un Guvern.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )