Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Netanyahu, audiat din nou de politie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Netanyahu, audiat din nou de politie

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, investigat in trei cazuri de coruptie, a fost audiat din nou de politie, astazi, cu privire la afacerile sale cu cea mai mare companie de telecomunicatii din Israel, scrie Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Benjamin Netanyahu, interogat din nou de politie sub suspiciuni de coruptie

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost interogat din nou marti de politie. Netanyahu, care face obiectul a trei anchete de coruptie, a dat declaratii intr-un caz in care este implicata cea mai mare.

Premierul israelian, audiat din nou de politie intr-unul dintre dosarele de coruptie in care este vizat

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, investigat in trei cazuri de coruptie, a fost audiat din nou de politie, marti, cu privire la afacerile sale cu cea mai mare companie de telecomunicatii din Israel, scrie Reuters. Este pentru a treia oara cand premierul este chestionat in acest dosar.

Trump isi critica din nou aliatii din NATO

Cu o zi inainte de plecarea la summitul NATO de la Bruxelles, presedintele american Donald Trump a criticat din nou luni tarile aliate, reluandu-si solicitarea ca acestea sa isi majoreze cheltuielile militare, relateaza France Presse.

Trump critica din nou aliatii din NATO, cu doua zile nainte de summitul de la Bruxelles

Cu o zi inainte de plecarea spre summitul NATO, presedintele american Donald Trump si-a atacat din nou aliatii, cerand majorarea cheltuielilor militare, scrie AFP.

URGIA loveste din nou: POTOP pe raurile din 13 judete! AUTORITATILE sunt in ALERTA

Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundatii pe rauri din 13 judete, avertizarea fiind valabila de duminica pana luni seara. Rauri din 29 judete sunt, incepand de azi, sub avertizare cod galben de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )