Libnet.ro
UNICEF

12:15

Premierul Orban: Va fi o crestere a salariului minim (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Orban: Va fi o crestere a salariului minim (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat lunica va fi o crestere a salariului minim, insa dupa ce se va face o analiza de impact. Evident, va fi o crestere a salariului minim. Am convenit ca un grup de. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre majorarea salariului minim: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii Deficitul bugetar de 2,8% este mascat, a fost tinut pe spinarea mediului de afaceri

Premierul Ludovic Orban afirma ca pentru stabilirea salariului minim trebuie sa se tina cont de o formula de calcul ceruta de Uniunea Europeana din 2015 si bazata pe indicatori obiectivi, adica sa nu scoti din burta, asa cum s-au scos cresterile de salariu minim. El a mai spus ca, de multe ori, majorarea salariului minim se intoarce tocmai impotriva celor pentru care masura este luata: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii.

Care e obiectivul Cabinetului Orban in privinta salariului minim

Seful Cancelariei primului ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca premierul Ludovic Orban si ministr.

Daniel Zamfir il pune la punct pe Ludovic Orban, dupa anuntul privind majorarea salariului minim

Senatorul Daniel Zamfir a lansat un nou atac, pe Facebook, la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il acuza de ipocrizie dupa anuntul privind majorarea salariului minim. PRIM MINISTRUL IPOCRIT Cum.

Guvernul Orban, anunt important privind majorarea salariului minim

Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat, luni, ca Guvernul Orban a facut un prim pas spre majorarea salariului minim pe economie, promisa de PSD, prin consultareacu factorii de decizie. Potrivit lui.

Ce se intampla cu majorarea salariului minim. Guvernul Orban, decizie importanta pana la sfarsitul lunii noiembrie

Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat, luni, ca Guvernul Orban a facut un prim pas spre majorarea salariului minim pe economie, promisa de PSD, prin consultareacu factorii de decizie. Potrivit lui.

Premierul Orban: Am votat pentru o Romanie respectata

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, dupa ce si-a exprimat votul, ca el a votat pentru o R.

Orban, semnal de alarma in privinta majorarii salariului minim: Multi angajati isi pierd locul de munca

Premierul Ludovic Orban a declarat capentru a stabili salariul minim, Romania trebuie sa tina cont de o formula de calcul stabilita de UE in 2015, bazata pe indicatori obiectivi. Mai mult, Orban a.

Guvernul Orban, anunt despre MAJORAREA salariului minim: Obiectivul este adoptarea masurii pana la sfarsitul lunii noiembrie (VIDEO)

PSD a promis ca va majora salariul minim cu 100 de lei, incepand cu 1 ianuarie 2020, dar a plecat de la Palatul Victoria, iar Executivul Orban trebuie sa gestioneze responsabil aceasta propunere. Seful Cancelari.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, anunta ca pana la finalul acestui an va exista o solutie finala privind cresterea salariului minim de la 1 ianuarie: Avem nevoie de o analiza de impact financiar riguros facuta

Violeta Alexandu, noul ministru al Muncii si Protectiei Sociale, a anuntat ca si-a propus, alaturi de Ministerul Finantelor, ca intr-o luna sau doua sa finalizeze si sa supuna dezbaterii publice proiectul.

Premierul Orban, dupa intalnirea cu guvernatorul BNR: imbunatatirea colectarii si controlul cheltuielilor, doua dintre obiectivele PNL (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, la capatul intalnirii cu Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, ca imbunatatirea colectarii si controlul cheltuielilor sunt doua dintre masurile pe care cabinetul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )