Libnet.ro
UNICEF

22:00

Premierul Orban: Guvernul va lua toate masurile pentru ca elevii sa dea Evaluarea Nationala si Bacalaureatul in conditii cat mai sigure. Parintii vor intelege ca exista un risc minor

B1 B1,
Premierul Orban: Guvernul va lua toate masurile pentru ca elevii sa dea Evaluarea Nationala si Bacalaureatul in conditii cat mai sigure. Parintii vor intelege ca exista un risc minor

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca Guvernul va lua toate masurile, astfel incat elevii sa sustina Evaluarea Nationala si Bacalaureatul in conditii sanitare cat mai sigure. Eu sunt convins ca. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban: Guvernul va lua toate masurile pentru ca elevii sa dea Evaluarea Nationala si Bacalaureatul in conditii cat mai sigure. Parintii vor intelege ca exista un risc minor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca Guvernul va lua toate masurile, astfel incat elevii sa sustina Evaluarea Nationala si Bacalaureatul in conditii sanitare cat mai sigure, subliniind totodata.

Premierul Orban il contrazice pe ministrul Vela: Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii nu sunt inca stabilite. Ceea ce a comunicat Presedintele Iohannis este sigur

Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii n. a din 15 mai) nu sunt inca stabilite in forma finala, pentru ca evaluam riscul epidemiologic legat de fiecare tip de deplasare, a declarat joi premierul Ludovic Orban. Decizia se va lua cel mai probabil in ultima zi in care ne vom afla in stare de urgenta, a spus Orban. intrebat de media cum comenteaza declaratiile contradictorii ale presedintelui Iohannis si ale ministrului de Interne Marcel Vela pe tema conditiilor de parasire a localitatii, Orban a spus: Ceea ce a comunicat Presedintele este sigur.

O noua sedinta la Cotroceni pentru gestionarea crizei COVID-19. Presedintele Iohannis se intalneste, miercuri, la ora 12, cu premierul Orban si mai multi ministri (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o noua sedinta la Palatul Cotroceni, miercuri, ora 12, cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, pentru gestionarea crizei COVID-19. Titularii de.

VIDEO Orban: Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul doreste cresterea pensiilor, dar urmareste 039;039;cu mare atentia evolutia economiei039;039;, pentru a lua cele mai bune decizii, scrie Agerpres.

Ludovic Orban: Vom folosi resursele financiare din Fondul de Rezerva pentru achizitia de tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online si distribuirea de masti pentru persoanele vulnerabile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in debultul sedintei de Guvern ca Executivul va folosi resurse din Fondul de Rezerva pentru achzitionarea de tablete pentru elevii care nu pot participa la cursurile.

Sedinta de urgenta la Cotroceni. Iohannis discuta cu premierul Orban, ministrul Sanatatii si Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis discuta luni cu premierul Ludovic Orban, cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat si cu ministrii Internelor, Sanatatii, Apararii, Economiei si Educatiei masurile de gestionare a pandemiei de coronavirus.

Balbe la nivelul Guvernului. Cum se contrazic premierul Orban si ministrul Vela pe tema masurilor de relaxare

Premierul Ludovic Orban l-a contrazis pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, in ceea ce priveste masurile de relaxare dupa perioada de 15 mai.

Premierul Orban, la 30 de ani de la Podul de Flori: Guvernul Romaniei face un act de fraternitate pentru cetatenii din Republica Moldova si doneaza 16,5 milioane de lei in lupta cu COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, cand se implinesc 30 de ani de la Podul de Flori, sau trecerea libera a Prutului, ca Guvernul Romaniei face un gest de fraternitate catre cetatenii din Re.

Presedintele Iohannis a cerut Guvernului sa asigure accesul la cursuri online fiecarui elev, prin achizitionarea de tablete. Premierul Orban: Cautam solutii impreuna cu Ministerul Educatiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a solicitat Guvernului sa asigure accesul fiecarui elev la cursuri online, prin achizitionarea de tablete, care sa fie conectate la Internet, a afirmat premierul Ludovic.

Premierul Orban: Cautam cele mai bune pentru sustinerea Ford si a productiei de automobile in general. Am discutat de introducerea in fabricatie a unor modele noi

Ludovic Orban a ajuns, joi, la uzina Ford, iar ulterior va merge la Dacia. Vizitele premierului au loc in contextul in care cele doua centre au reluat productia de masini, dupa ce aceasta fusese paralizata de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )