Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Orban il contrazice pe ministrul Vela: Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii nu sunt inca stabilite. Ceea ce a comunicat Presedintele Iohannis este sigur

Hotnews Hotnews,
 Premierul Orban il contrazice pe ministrul Vela: Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii nu sunt inca stabilite. Ceea ce a comunicat Presedintele Iohannis este sigur

Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii n. a din 15 mai) nu sunt inca stabilite in forma finala, pentru ca evaluam riscul epidemiologic legat de fiecare tip de deplasare, a declarat joi premierul Ludovic Orban. Decizia se va lua cel mai probabil in ultima zi in care ne vom afla in stare de urgenta, a spus Orban. intrebat de media cum comenteaza declaratiile contradictorii ale presedintelui Iohannis si ale ministrului de Interne Marcel Vela pe tema conditiilor de parasire a localitatii, Orban a spus: Ceea ce a comunicat Presedintele este sigur. continuă pe Hotnews

Balbe la nivelul Guvernului. Cum se contrazic premierul Orban si ministrul Vela pe tema masurilor de relaxare

Premierul Ludovic Orban l-a contrazis pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, in ceea ce priveste masurile de relaxare dupa perioada de 15 mai.

Orban il contrazice pe Vela. Relaxarea din 15 mai a premierului, diferita de cea a ministrului de Interne

Premierul, presedintele si ministrul de Interne nu sunt pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste masurile de relaxare.

Premierul Orban: Guvernul va lua toate masurile pentru ca elevii sa dea Evaluarea Nationala si Bacalaureatul in conditii cat mai sigure. Parintii vor intelege ca exista un risc minor

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca Guvernul va lua toate masurile, astfel incat elevii sa sustina Evaluarea Nationala si Bacalaureatul in conditii sanitare cat mai sigure. Eu sunt convins ca.

O noua sedinta la Cotroceni pentru gestionarea crizei COVID-19. Presedintele Iohannis se intalneste, miercuri, la ora 12, cu premierul Orban si mai multi ministri (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o noua sedinta la Palatul Cotroceni, miercuri, ora 12, cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, pentru gestionarea crizei COVID-19. Titularii de.

Sedinta de urgenta la Cotroceni. Iohannis discuta cu premierul Orban, ministrul Sanatatii si Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis discuta luni cu premierul Ludovic Orban, cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat si cu ministrii Internelor, Sanatatii, Apararii, Economiei si Educatiei masurile de gestionare a pandemiei de coronavirus.

Exclusiv! Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Sindicatele politistilor locali, precizari dupa intalnirea cu reprezentantii MAI: Ministrul Vela a fost informat despre un protest, urmare a declaratiilor pe care le-a facut

Federatia Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania Alexandru Ioan Cuza a venit cu precizari referitoare la intalnirea politistilor locali cu colonelul Ionel Babus, consilierul pentru dialog.

Ministrul Vela: Romanii vor putea iesi si in afara localitatilor, de la data de 15 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri seara, ca romanii se vor putea deplas.

Ludovic Orban a ajuns la uzina Ford, care a reluat productia. Premierul va merge, ulterior, si la uzina Dacia

Ludovic Orban a ajuns la uzina Ford, care a reluat productia. Premierul va merge, ulterior, si la uzina Dacia stire in curs de actualizare .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )