Libnet.ro
UNICEF

12:30

Premierul Orban si ministrii testati in Parlament, rezultat negativ pentru coronavirus

Antena3 Antena3,
Premierul Orban si ministrii testati in Parlament, rezultat negativ pentru coronavirus

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus COVID-19), iar rezultatul este negativ. continuă pe Antena3

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus, rezultatul este negativ. Si ministrii testati la Parlament au primit rezultate negative pentru noul coronavirus Covid-19

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus Covid-19 dupa ce senatorul Vergil Chitac si sotia sa au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

Oficial: Rezultate negative pentru Ludovic Orban si ministrii testati pentru COVID-19

Rezultatul testului pentru COVID-19 a fost negativ atat pentru premierul Ludovic Orban, cat si pentru ministrii care s-au testat, dupa ce senatorul PNL Vergil Chitac a fost confirmat cu coronavirus.

Premierul Orban trage un semnal de alarma pentru romanii care pacalesc autoritatile

Ludovic Orban le transmite romanilor care vor sa vina din Italia in Romania ca nu vor putea sa evite carantina.

Coronavirus in Romania: Membrii Executivului, parlamentarii si angajatii Parlamentului sunt testati Jurnalistii sunt testati si ei in Parlament, se dezinfecteaza totul

Deputatii, senatorii si angajatii forului legislativ sunt testati pentru coronavirus, echipe de la Directia de Sanatate Publica s-au deplasat la Parlament pentru recoltarea de probe. Toate acestea, dupa ce un senator PNL a fost confirmat cu COVID-19. 30: Deputatul PNL de Constanta Bogdan Hutuca are rezultat negativ la testul pentru coronavirus15. 40:Masuri exceptionale s-au pregatit la Parlament pentru audierile si votul de investitura a noului Guvern Orban. Ministrii izolati vor fi audiati in teleconferinta, iar votul se va da intr-o sala dezinfectata in care se va intra unul cate unul14. 40:Nicusor Dan, in izolare la domiciliu dupa ce a participat la sedinta cu senatorul Vergil Chitac. La acea reuniune PNL i-a validat candidatura la locale lui Nicusor Dan14. 35:Cele 400 de femei care au participat la o petrecere de 8 martie alaturi de Chitac, invitate sa intre in autoizolare14. 25 Membrii PNL si zeci de jurnalisti, testati si ei pentru coronavirus in Parlament14. 24 Angajatii DSP iau probe si de la jurnalistii care au participat la ultimele evenimente ale Guvernului, PNL sau Parlamentului.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, testata NEGATIV pentru coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta, vineri seara, ca a primit rezultatul testului pentru coronavirus si este negativ. Alexandru a facut publica aceasta informatie in contextul in care toata.

Violeta Alexandru anunta pe Facebook ca a fost testata negativ pentru coronavirus Comentarii acide: V-ati bagat in fata? Sunteti speciali?

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca testul privind infectarea cu noul coronavirus a iesit negativ, dar postarea sa, pe langa urarile de sanatate, a atras comentarii dure legate de faptul ca o persoana fara simptome a fost testata atat de rapid, in conditiile in care acest lucru nu se intampla cu oamenii normali, inclusiv doctori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )