Libnet.ro
UNICEF

12:00

Coronavirus in Romania: Membrii Executivului, parlamentarii si angajatii Parlamentului sunt testati Jurnalistii sunt testati si ei in Parlament, se dezinfecteaza totul

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Membrii Executivului, parlamentarii si angajatii Parlamentului sunt testati Jurnalistii sunt testati si ei in Parlament, se dezinfecteaza totul

Deputatii, senatorii si angajatii forului legislativ sunt testati pentru coronavirus, echipe de la Directia de Sanatate Publica s-au deplasat la Parlament pentru recoltarea de probe. Toate acestea, dupa ce un senator PNL a fost confirmat cu COVID-19. 30: Deputatul PNL de Constanta Bogdan Hutuca are rezultat negativ la testul pentru coronavirus15. 40:Masuri exceptionale s-au pregatit la Parlament pentru audierile si votul de investitura a noului Guvern Orban. Ministrii izolati vor fi audiati in teleconferinta, iar votul se va da intr-o sala dezinfectata in care se va intra unul cate unul14. 40:Nicusor Dan, in izolare la domiciliu dupa ce a participat la sedinta cu senatorul Vergil Chitac. La acea reuniune PNL i-a validat candidatura la locale lui Nicusor Dan14. 35:Cele 400 de femei care au participat la o petrecere de 8 martie alaturi de Chitac, invitate sa intre in autoizolare14. 25 Membrii PNL si zeci de jurnalisti, testati si ei pentru coronavirus in Parlament14. 24 Angajatii DSP iau probe si de la jurnalistii care au participat la ultimele evenimente ale Guvernului, PNL sau Parlamentului. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica

In Romania sunt confirmate la acest moment 25 de cazuri de coronavirus, iar aparitia unui nou caz de imbolnavire - cel de-al 26-lea - va inseamna intrarea in scenariul 2 al epidemiei, care presupune masuri mai restrictive.

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

Rares Bogdan, despre criza de coronavirus din Romania: Masurile Executivului au avut efect

Rares Bogdan a vorbit despre criza de coronavirus din Romania. Liberalul sustine ca masutile guvernului au avut efect.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor atinge 59 6 pacienti sunt din Hunedoara si au fost infectati de femeia care a plecat din izolare si a fost internata in doua spitale, fara sa spuna ca a venit din Italia - UPDATE

Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 59 joi seara. Ultimele 6 cazuri anuntate sunt din Hunedoara si este vorba despre 6 pacienti - intre care 3 cadre medicale - infectate de femeia din Petrosani care a plecat din izolarea la domiciliu si s-a plimbat aproape o saptamana prin judet, timp in care s-a internat la doua spitale, fara sa spuna ca se intorsese dintr-o zona rosie din Italia.

Coronavirus in Romania. Ludovic Orban: Directiile de Sanatate Publica sunt vitale in efortul pe care il facem. Nu putem avea directori in concediu medical de o luna!

Directiile de Sanatate Publica sunt sunt vitale in demersul autoritatilor de a combate raspandirea infectiilor cu noul coronavirus, astfel incat este de neacceptat ca anumiti sefi ai unor asemenea institututii sa fie in concediu medical de o luna, in plina epidemie, a afirmat premierul Ludovic Orban.

Coronavirus Romania. 11 684 de persoane sunt izolate la domiciliu, in timp ce bilantul celor infectati cu COVID a ajuns la 31

Coronavirusul continua sa se raspandeasca in Romania, la aceasta ora fiind diagnosticate 31 de persoane cu COVID 19, din care 6 au fost declarate vindecate.

Coronavirus. Romania a ajuns la 38 de persoane infectate cu COVID-19. O femeie din Bucuresti, contact al politistului internat la Dimitrie Gerota

O femeie de 54 de ani din Capitala, contact al pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota, este cel de-al 38 pacient infectat cu coronavirus din Romania. Fostul politist, care a ascuns faptul ca a calatorit in afara tarii, a infectat pana acum 8 persoane din Bucuresti.

Coronavirus in Romania: Un copil de 3 ani si o femeie insarcinata, printre cei 8 pacienti confirmati marti

Un copil de 3 ani si o femeie de 30 de ani insarcinata se numara printre cele 8 persoane confirmate marti cu coronavirus. Numarul cazurilor de imbolnavire in Romania a ajuns la 25. Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica.

Coronavirus Romania: Cele 5 recomandari adresate de bancheri clientilor

Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), ale carui banci membre deservesc milioane de clienti persoane fizice si juridice, face apel catre toti prestatorii si utilizatorii de servicii bancare de a proteja publicul si proprii angajati prin respectarea regulilor stricte de igiena si preventie mai ales in ceea ce priveste operatiunile cu numerar, pentru a preveni raspandirea si cresterea infectiilor cu noul tip de coronavirus ce poate cauza afectiunea respiratorie numita COVID-19.

Coronavirus. Romania suspenda cursele auto spre si din Italia

Circulatia transportului rutier de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale si servicii ocazionale in trafic international, pentru toate cursele efectuate de catre operatorii de transport din Romania spre Italia si din Italia spre Romania, se suspenda incepand cu data de 10 martie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )