Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Orban sustine ca Romania nu este obligata sa aiba un acord cu FMI

România Liberă România Liberă,
Premierul Orban sustine ca Romania nu este obligata sa aiba un acord cu FMI

Premierul Ludovic Orban considera ca Romania nu este in situatia de a fi obligata la un acord cu FMI. continuă pe România Liberă

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica, scrie euractiv. ro.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Ludovic Orban insista sa spuna ca energia din Romania este mai scumpa decat cea din Germania Datele Eurostat il contrazic: pretul energiei este sub cel din Germania si sub media UE

Premierul Ludovic Orban continua sa afirme ca pretul energiei care ajunge la consumatorii industriali este mai ridicat decat in Germania. La fel si pretul gazelor naturale. Am ajuns sa avem pentru companii preturi la energie mai mari decat in Germania, a declarat Ludovic Orban luni, la un forum despre capitalul romanesc. in realitate, preturile la energie si gaze sunt sub cele din Germania si cu mult sub media UE. Premierul tot invoca preturi mari pentru a justifica o schema de ajutor de stat pentru marii consumatori de energie.

Premierul Orban face anuntul asteptat: Ce se intampla cu legea bugetului

Premierul Ludovic Orban a declarat ca este vitala adoptarea legii bugetului de stat pana pe 31 decembrie, el precizand ca, daca se va constata pericol de tergiversare, exista si varianta de a decide angajarea raspunderii pe acest proiect.

Ce se intampla cu VOUCHERELE DE VACANTA: Premierul Orban tocmai a facut anuntul!

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca voucherele de vacanta vor fi mentinute, in bugetul de stat pe anul viitor, la nivelul lui 2019, adaugand ca unul dintre obiectivele Guvernului va fi si de a.

De-a Viata Ascunselea. Ovidiu Lipan Tandarica: Romania este ancorata foarte puternic spiritual

Ovidiu Lipan Tandarica, compozitor si baterist roman,cunoscut ca membru a doua formatii marcante de muzica rock din Romania, Rosu si Negru si Phoenix, a fost invitatul Florentinei Fantanaru la De-a Viata Ascunselea, unde a vorbit despre spiritualitate.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )