Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ponta va efectua o vizita oficiala in Georgia, urmand sa treaca si pe la Chisinau

B1 B1,
Premierul Ponta va efectua o vizita oficiala in Georgia, urmand sa treaca si pe la Chisinau

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Georgia in perioada 14-15 martie, urmand sa treaca intai si pe la Chisinau. in Georgia, Ponta va fi primit de presedinte, de premier si de presedinte. continuă pe B1

Ponta va efectua o vizita oficiala in Georgia.

Premierul Victor Ponta se va afla, in perioada 14-15 martie, in vizita oficiala in Georgia, dupa ce in prealabil va merge insa la Chisinau, unde va avea o intrevedere cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca, informeaza Guvernul. Potrivit Executivului, deplasarea programata constituie prima vizita oficiala la nivel de prim-ministru al Romaniei in Georgia. In Georgia, Ponta va fi primit de presedinte, de premier si de presedintele Parlamentului. Conform sursei citate, vizita constituie si un .

Victor Ponta va face o vizita oficiala in Republica Moldova si in Georgia

Primul-ministru al Romaniei Victor Ponta va efectua, in perioada 14-15 martie 2014, o vizita oficiala in Georgia si in Republica Moldova, sustine un comunicat publicat pe pagina oficiala a Guvernului Romaniei.

Valeriu Zgonea face, in perioada 13-15 martie, o vizita oficiala in Italia

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, insotit de o delegatie parlamentara, va efectua, in perioada 13 - 15 martie, o vizita oficiala in Republica Italia, informeaza un comunicat de presa al Camerei Deputatilor.

Papa Francisc, vizita oficiala in Coreea de Sud, in august.

Papa Francisc va vizita Coreea de Sud in perioada 14-18 august, cu ocazia celei de-a 6-a Adunari a Tinerilor Catolici din Asia, a anuntat luni purtatorul sau de cuvant, parintele Federico Lombardi, citat de AFP, conform Mediafax. Cu ocazia vizitei in Coreea de Sud, Suveranul Pontif va efectua prima sa calatorie in Asia si a treia deplasare in strainatate, dupa cele din Brazilia, in iulie 2013, si din Tara Sfanta, care va avea loc in mai. Papa Francisc va vizita Coreea de Sud cu ocazia celei .

Corlatean, vizita oficiala la Kiev.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, se intalneste, luni, cu omologul sau ucrainean, Andrii Descita, la Kiev, conform Digi 24. Citeste si: Ucraina vrea sa semneze un acord cu UE in 17 sau 21 martie Vizita ministrului Titus Corlatean se inscrie in eforturile depuse de autoritatile de la Bucuresti pentru solutionarea pasnica a crizei din Ucraina. Seful diplomatiei romane a discutat deja telefonic cu omologul sau ucrainean, despre pozitia tarii noastre. Romania este tara din Uniunea Europeana .

Premierul Ponta s-a intalnit cu omul de afaceri George Soros

UPDATE 18:16 Victor Ponta a infirmat ca ar fi discutat cu Soros despre Rosia Montana. Premierul Victor Ponta s-a intalnit marti cu omul de afaceri George Soros, primul ministru confirmand informatiile, scrie.

Premierul Ponta a reclamat la Curtea Constitutionala un conflict cu presedintele; termen in 19 martie

Premierul Victor Ponta a reclamat la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si presedinte cauzat de refuzul sefului statului de a-si exercita atributiile potrivit art. 85 alin. 2 si 3 din Constitutie, sesizarea avand termen stabilit pe 19 martie, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )