Libnet.ro
UNICEF

07:45

Victor Ponta va face o vizita oficiala in Republica Moldova si in Georgia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta va face o vizita oficiala in Republica Moldova si in Georgia

Primul-ministru al Romaniei Victor Ponta va efectua, in perioada 14-15 martie 2014, o vizita oficiala in Georgia si in Republica Moldova, sustine un comunicat publicat pe pagina oficiala a Guvernului Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Razboiul certificatelor verzi: Asociatia Industriei Fotovoltaice il acuza pe Victor Ponta ca face declaratii care nu corespund realitatii

Asociatia Industriei Fotovoltaice din Romania considera ca premierul Victor Ponta se afla intr-o grava eroare, iar declaratiile acestuia nu corespund realitatii in privinta intentiei Guvernului de a reduce numarul de certificate verzi. In acest moment, Guvernul si Presedintia se afla intr-un razboi legat de certificatele verzi acordate producatorilor de energie regenerabila. La presiunile marilor consumatori de energie electrica, Victor Ponta vrea reducerea numarului de certificate verzi, in timp ce presedintele Traian Basescu afirma ca legea initiata de Guvern incalca un articol din Tratatul privind functionarea Uniunii Europene. La randul lor, producatorii de energie regenerabila spun ca certificatele verzi nu stau la baza scumpirii energiei, mai ales ca preturile au scazut foarte mult pe piata libera.

Iurie Leanca spune ca presedintele Obama va face o vizita in Republica Moldova pana la incheierea mandatului sau

Presedintele american Barack Obama va efectua o vizita inRepublica Moldova pana la incheierea celui de-al doilea mandat al sau, a anuntat, joi, premierul moldav. Am initiat un nou cadru de dialog.

Victor Ponta face escala la Chisinau, in drum spre Tbilisi

Prim-ministrul Iurie Leanca va avea o intrevedere cu premierul Romaniei, Victor Ponta, maine, la Aeroportul International Chisinau. Cei doi oficiali vor discuta despre evolutiile din regiune.

Ponta va efectua o vizita oficiala in Georgia.

Premierul Victor Ponta se va afla, in perioada 14-15 martie, in vizita oficiala in Georgia, dupa ce in prealabil va merge insa la Chisinau, unde va avea o intrevedere cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca, informeaza Guvernul. Potrivit Executivului, deplasarea programata constituie prima vizita oficiala la nivel de prim-ministru al Romaniei in Georgia. In Georgia, Ponta va fi primit de presedinte, de premier si de presedintele Parlamentului. Conform sursei citate, vizita constituie si un .

Premierul Ponta va efectua o vizita oficiala in Georgia, urmand sa treaca si pe la Chisinau

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Georgia in perioada 14-15 martie, urmand sa treaca intai si pe la Chisinau. in Georgia, Ponta va fi primit de presedinte, de premier si de presedinte.

Oficial georgian: Daca Rusia nu e oprita, urmatoarele tinte sunt Republica Moldova si Georgia.

Daca interventia rusa in Crimeea nu va fi imediat oprita, urmatoarele tinte ale Moscovei vor fi estul Ucrainei, Republica Moldova si Georgia. Declaratia a fost facuta de prim-viceministru de stat pentru integrare europeana si euro-atlantica din Georgia, David Dondua, pentru agentia de presa turca Anadolu Agency citata de voceabasarabiei. net. Potrivit lui Dondua, tensiunile din Crimeea ar putea avea un impact direct asupra stabilitatii in regiunea Marii Negre si chiar in regiuni .

Valeriu Zgonea face, in perioada 13-15 martie, o vizita oficiala in Italia

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, insotit de o delegatie parlamentara, va efectua, in perioada 13 - 15 martie, o vizita oficiala in Republica Italia, informeaza un comunicat de presa al Camerei Deputatilor.

Republica Moldova pierde teren pe piata neagra a tigarilor din Romania

Piata neagra a tigaretelor din Romania a inregistrat in luna ianuarie cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, de 15,7%, conform datelor companiei de cercetare Novel. Cresteri mari cresteri s-au atestat la traficul din Serbia si prin shop-urile Duty Free aflate in tarile vecine, in timp ce produsele cu timbru de Republica Moldova si Ucraina au scazut.

Domnule Traian Basescu, introduceti trupele Romane in Republica Moldova

Unul din cei mai cunoscuti blogari din Republica Moldova, Constantin Codreanu, a lansat o scrisoare deschisa catre presedintele Romaniei. Aceasta incepe chiar asa:.

Victor Ponta, intalnire cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Premierul Victor Ponta a mers miercuri dupa-amiaza la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu. intalnirea are loc dupa ce Ponta i-a cerut presedintelui Basescu promulgarea de urgenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )