Libnet.ro
UNICEF

17:15

Valeriu Zgonea face, in perioada 13-15 martie, o vizita oficiala in Italia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Valeriu Zgonea face, in perioada 13-15 martie, o vizita oficiala in Italia

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, insotit de o delegatie parlamentara, va efectua, in perioada 13 - 15 martie, o vizita oficiala in Republica Italia, informeaza un comunicat de presa al Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Atentie, fermieri: 15 martie este ultima zi pentru depunerea cererilor de subventii la motorina utilizata in agricultura

Fermierii care doresc sa-si deconteze o parte din acciza pe motorina utilizata in campania agricola mai au foarte putin timp la dispozitie pentru a depune documentatia aferenta subventiei pe 2013. Termenul initial de depunere, 31 ianuarie, a fost devansat pentru 15 martie din cauza viscolelor de la inceputul anului.

Udrea, pe Facebook: Guvernul Ponta ii fura pe romani cu pompa. Miting in Bucuresti pe 15 martie

Deputatul Elena Udrea a postat, miercuri, pe Facebook, un filmulet in care ii indeamna pe romani sa vina pe 15 martie la mitingul organizat de Miscarea Populara. Scopul mitingului este de a stopa Guvernul Ponta sa-i fure pe romani prin aplicarea accizei la carburanti.

VIDEO Udrea, pe Facebook: Guvernul Ponta ii fura pe romani cu pompa. Miting in Bucuresti pe 15 martie

Deputatul Elena Udrea a postat, miercuri, pe Facebook, un filmulet in care ii indeamna pe romani sa vina pe 15 martie la mitingul organizat de Miscarea Populara. Scopul mitingului este de a stopa Guvernului Ponta sa-i fure pe romani cu pompa.

Cei mai buni canotori, in competitie. Campionatul National de Ergometru are loc pe 15 martie

Competitie la nivel national, sambata, 15 martie, in orasul de pe malul Borcei. Sala Polivalenta din Calarasi va gazdui Campionatul National de Ergometru, intrecere destinata atat seniorilor, cat si juniorilor.

Victor Ponta va face o vizita oficiala in Republica Moldova si in Georgia

Primul-ministru al Romaniei Victor Ponta va efectua, in perioada 14-15 martie 2014, o vizita oficiala in Georgia si in Republica Moldova, sustine un comunicat publicat pe pagina oficiala a Guvernului Romaniei.

Ponta va efectua o vizita oficiala in Georgia.

Premierul Victor Ponta se va afla, in perioada 14-15 martie, in vizita oficiala in Georgia, dupa ce in prealabil va merge insa la Chisinau, unde va avea o intrevedere cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca, informeaza Guvernul. Potrivit Executivului, deplasarea programata constituie prima vizita oficiala la nivel de prim-ministru al Romaniei in Georgia. In Georgia, Ponta va fi primit de presedinte, de premier si de presedintele Parlamentului. Conform sursei citate, vizita constituie si un .

Premierul Ponta va efectua o vizita oficiala in Georgia, urmand sa treaca si pe la Chisinau

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Georgia in perioada 14-15 martie, urmand sa treaca intai si pe la Chisinau. in Georgia, Ponta va fi primit de presedinte, de premier si de presedinte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )