Libnet.ro
UNICEF

17:45

Premierul Ponta a transmis condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor

Antena3 Antena3,
Premierul Ponta a transmis condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor

Premierul Victor Ponta a transmis condoleante, luni, familiei lui Corneliu Vadim Tudor, imediat dupa anuntul decesului acestuia. Condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor!, a scris Victor Ponta pe pagina sa de. continuă pe Antena3

Premierul Ponta a transmis condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor

Premierul Victor Ponta a transmis condoleante, luni, familiei lui Corneliu Vadim Tudor, imediat dupa anuntul decesului acestuia. Condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor!, a scris Victor Ponta pe pagina sa de.

Victor Ponta, reactie prompta dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Premierul Victor Ponta a transmis luni seara, pe pagina lui de Facebook, condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor.

Seful Camerei Deputatilor: Am aflat cu regret de trecerea in nefiinta a lui Corneliu Vadim Tudor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a spus, luni, ca regreta moartea presedintelui fondator al PRM Corneliu Vadim Tudor si a transmis condoleante familiei acestuia. Am aflat cu regret de trecerea.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactii politice dupa mortea Tribunului. Victor Ponta, mesaj pe Facebook

Corneliu Vadim Tudor a murit. Premierul Victor Ponta a transmis luni seara, printr-o postare pe pagina sa personala de Facebook, condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor. De asemenea, Lucian Bolcas, fost liuder al PRM, a vorbit despre prietenia sa cu Vadim.

Ion Iliescu: Corneliu Vadim Tudor a fost una dintre personalitatile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune si cu mai putin bune. Condoleante familiei!

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a scris un mesaj pe blogul personal in care sustine ca a aflat cu tristete vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor si transmite condoleante familiei indoliate. Am.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactia lui Dumitru Dragomir

Condoleante familiei. A fost un om bun politic, analist, a iubit poporul. Un patriot extraordinar, o minte colosala. Dumnezeu sa-l odihneasca. A plecat de tanar dintre noi. Era un om absolu.

Nicu Alifantis: Ne-a mai parasit un poet, Corneliu Vadim Tudor

Nicu Alifantis a spus luni, dupa anuntul decesului lui Corneliu Vadim Tudor, ca ne-a parasit un mare poet. ) ne-a mai parasit un poet, Corneliu Vadim Tudor. Sincere condoleante familiei, Dumnezeu.

A murit Corneliu Vadim Tudor. La sediul PRM Constanta se primesc condoleante

Corneliu Vadim Tudor a murit. Moartea presedintelui Partidului Romania Mare va fi comemorata la sediul filialei PRM Constanta de pe strada Mercur nr. 12 din Piata Grivitei.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Spre deosebire de nationalistii de azi, care sunt niste izmenari, Vadim era cult

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostul europarlamentar Sebastian Bodu spune ca, spre deosebire de nationalistii din prezent, Vadim Tudor era un om cult. El deplange moartea liderului PRM pe pagina de Facebook.

Fotografia inedita postata de Dan Negru pe Facebook cu Corneliu Vadim Tudor

Daca as avea talent, as putea sa scriu o carte depre intalnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucita! Ultima data cand am avut sansa sa-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )