Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Republicii Moldova, primit de Klaus Iohannis la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Premierul Republicii Moldova, primit de Klaus Iohannis la Cotroceni

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Sefa Guvernului de la Chisinau va avea convorbiri cu presedintele. continuă pe Antena3

Premierul Republicii Moldova, primit de Iohannis la Cotroceni

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de p.

ASTAZI, LA PALATUL COTROCENI: Premierul Republicii Moldova, primit de Klaus Iohannis

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, va fi primit de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in aceasta dimineata, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala.

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, vizita oficiala la Bucuresti

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, se va afla marti intr-o vizita oficiala la Bucuresti, aceasta fiind prima vizita externa pe care prim-ministrul de la Chisinau o efectueaza dupa preluarea.

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa, dupa intalnirea cu premierul Republicii Moldova

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Acestea vor sustine o declaratie comuna incepand cu ora 11:00. Sefa.

Maia Sandu, primita de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni: Premierul moldovean se va intalni si cu Viorica Dancila, si cu reprezentantii Parlamentului (FOTO)

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita, marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Sefa executivului de la Chisinau se va mai intalni, la Bucuresti, cu premierul.

KLAUS IOHANNIS: Sustinem asistenta financiara a UE pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, ca, la initiativa sa, Romania a constituit un grup de experti pentru a acorda asistenta Chisinaului pentru consolidarea institutiilor si a anuntat ca Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova.

Maia Sandu: Avem incredere ca Romania va ramane alaturi, in calitate de aliat de baza al cetatenilor Republicii Moldova, si in parcursul nostru european

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, ca are incredere ca Romania va ramane alaturi, in calitate de aliat de baza al cetatenilor Republicii Moldova, si in parcursul european al tarii.

Klaus Iohannis, declaratii dupa intalnirea cu premierul Maia Sandu: Romania poate acorda asistenta Moldovei

UPDATEPremierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Romania este si va fi cel mai constant si dedicat.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul moldovean Maia Sandu: Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti dimineata, ca Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, in conditiile in care seful statului a primit-o pe.

EXCLUSIV Nicolae Popescu, ministrul de Externe din Republica Moldova: Maia Sandu va avea discutii la Bucuresti atat cu presedintele Klaus Iohannis, cat si cu premierul Viorica Dancila. Va merge si in Parlament

EXCLUSIV ONLINE Ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene de la Chisinau, Nicolae Popescu, a anuntat luni, la Bucuresti, ca prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu,va avea discutii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )