Libnet.ro
UNICEF

09:15

Premierul Tudose, anunt pe tema intrarii Romaniei in Zona Euro

Antena3 Antena3,
Premierul Tudose, anunt pe tema intrarii Romaniei in Zona Euro

Premierul Mihai Tudose afirma ca Romania va adera la zona euro cand va fi pregatita si ca se lucreaza la acest dosar. Tinta pentru zona euro este permanenta, se lucreaza la acest lucru,. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, anunt pe tema unei eventuale demisii din functie

Premierul Mihai Tudose afirma ca in momentul in care ar constata ca nu mai poate realiza ceea ce isi propune, si-ar depune mandatul. in momentul in care imi dau seama.

Sase plusuri care vin dupa intrarea in zona euro - presa bulgara

Mai important este ca Romania sa adere la zona euro decat la Spatiul Schengen, a declarat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. In opinia mea, si pentru Bulgaria aderarea la zona euro este obligatorie, prioritatea nationala numarul 1, scriu jurnalistii bulgari de la24Chasa, citati de Rador.

Premierul Mihai Tudose, anunt despre evaluarea Laurei Codruta Kovesi

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat vineri ca nu a dorit sa stie nimic despre evaluarea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, deoarece nu a dorit sa influenteze po.

Premierul Tudose se intalneste cu reprezentantii organizatiilor civice, pe tema legilor Justitiei

Prim-ministrul Mihai Tudose se intalneste astazi, la ora 11:00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii unui numar de patruzeci si trei de organizatii civice, active in protestele de strada, care au cerut o discutie privind legile Justitiei si modificarile la codurile penale.

Premierul Tudose se intalneste cu reprezentantii organizatiilor civice, pe tema legilor Justitiei

ACTUALIZARE 11:18 intalnirea premierului cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput *in fata Guvernului se afla mai multi manifestanti care sustin delegatia intrata la discutii intalnirea premierului Mihai Tudose cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput la Palatul Victoria, la ora 11:00. ------------- Prim-ministrul Mihai Tudose se intalneste astazi, la ora 11:00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii unui numar de patruzeci si trei de organizatii civice, active in protestele de strada, care au cerut o discutie privind legile Justitiei si modificarile la codurile penale.

Premierul Tudose se intalneste cu reprezentantii protestatarilor, pe tema legilor Justitiei

ACTUALIZARE 12:11 Codrin Stefanescu: Nu exista un cutremur in PSD din cauza intalnirii dintre premier si reprezentantii ONG-urilor finantate de Soros and comp Nu exista un cutremur in PSD din cauza intalnirii dintre premier si reprezentantii hastag Rezist si ai ONG-urilor finantate de Soros and comp, pentru ca, prin natura functiei sale, Mihai Tudose este obligat sa dialogheze cu absolut toata lumea, sustine secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. *ACTUALIZARE 11:18 intalnirea premierului cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput *in fata Guvernului se afla mai multi manifestanti care sustin delegatia intrata la discutii ------------- Prim-ministrul Mihai Tudose se intalneste astazi, la ora 11:00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii unui numar de patruzeci si trei de organizatii civice, active in protestele de strada, care au cerut o discutie privind legile Justitiei si modificarile la codurile penale.

Mihai Tudose, anunt despre Casa Regala si Palatul Elisabeta

Premierul Mihai Tudose a precizat ca Guvernul va da un aviz negativ proiectului de lege privind reglementarea statutului juridic al Casei Regale si a subliniat ca Palatul Elisabeta a fost dat in folosinta.

Premierul Tudose, reactie transanta in cazul tensiunilor din PSD: Cei sensibili sa-si scrie demisia!

Premierul Mihai Tudose a comentat, sambata, in editia speciala Income Magazine, de la Antena 3, declaratiile presedintelui PSD Liviu Dragnea legate de o viitoare remaniere a guvernului. Liderului.

Premierul Tudose: Membrii Casei Regale pot sa inchirieze Palatul Elisabeta, daca doresc / Iinteleg ca au de unde sa plateasca, ca li s-au retrocedat o multime de lucruri

Premierul Mihai Tudose a precizat ca Guvernul va da un aviz negativ proiectului de lege privind reglementarea statutului juridic al Casei Regale si a subliniat ca Palatul Elisabeta a fost dat in folosinta regelui Mihai in calitate de fost sef al statului, nu si urmasilor acestuia, transmite Agerpres.

Premierul Tudose, despre evaluarea Guvernului: In mod cert vor fi masuri de eficientizare

Premierul Mihai Tudose a anuntat vineri ca, in mod cert, urmeaza sa fie luate anumite masuri de eficientizare, atat la nivelul Guvernului, cat si a tuturor celor care sunt pusi sa ia decizii, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )