Libnet.ro
UNICEF

08:15

Premierul Tudose, dat disparut! A anuntat ca isi ia 5 zile de concediu, dar a uitat sa se intoarca la munca! (FOTO)

B1 B1,
Premierul Tudose, dat disparut! A anuntat ca isi ia 5 zile de concediu, dar a uitat sa se intoarca la munca! (FOTO)

Se anuntase o vara de lucru intensa la Palatul Victoria. Premierul Mihai Tudose, proaspat instalat la Palatul Victoria de Liviu Dragnea, spunea luna trecuta ca niciun membru al Guvernului nu va avea concediu. continuă pe B1

Cantaret roman, dat disparut de la inceputul lunii, a fost gasit. Ce s-a intamplat cu artistul (FOTO)

Fabian Sasu, membru al formatiei No Stress si concurent la Vocea Romaniei, dat disparut si cautat national si international de la inceputul lunii, dupa ce nu s-a mai.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose au condamnat ferm atacul din Barcelona. Cei doi oficiali au anuntat ca autoritatile romane urmaresc cu atentie evolutia situatiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si seful Executivului, Mihai Tudose, au transmis, pe retelele sociale, mesaje in care si-au exprimat regretul fata de tragedia de la Barcelona, precizand ca evolutia situatiei este urmarita cu foarte mare atentie de catre autoritatile romane.

Un cunoscut cantaret din Romania a fost dat disparut. il cauta Politia si Interpolul

Muzicianul trupei No Stress Fabian Sasu a disparut fara urma. Colegii sai de trupa au facut anuntul pe Facebook. Tanarul ar fi plecat din tara la inceputul lunii si de atunci nu a mai dat niciun.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3009 seconds )