Libnet.ro
UNICEF

11:30

Presedintele Iohannis si premierul Tudose au condamnat ferm atacul din Barcelona. Cei doi oficiali au anuntat ca autoritatile romane urmaresc cu atentie evolutia situatiei

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis si premierul Tudose au condamnat ferm atacul din Barcelona. Cei doi oficiali au anuntat ca autoritatile romane urmaresc cu atentie evolutia situatiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si seful Executivului, Mihai Tudose, au transmis, pe retelele sociale, mesaje in care si-au exprimat regretul fata de tragedia de la Barcelona, precizand ca evolutia situatiei este urmarita cu foarte mare atentie de catre autoritatile romane. continuă pe România Liberă

Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona

Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, conform agentiei de stiri a gruparii.

FOTO. Ce stim despre barbatul care ar fi inchiriat furgoneta cu care s-a produs atacul din Barcelona

Furgoneta folosita in atacul din zona turistica La Rambla din Barcelona ar fi fost inchiriata de Driss Oukabir, in oraselul Santa Perpetua de la Mogada. Informatia a fost furnizata de autoritati.

Iohannis: Condamn ferm atacul terorist din Barcelona. imi exprim condoleantele pentru familiile victimelor

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor.

Premierul Mihai Tudose, mesaj dupa atacul terorist de la Barcelona

Premierul Mihai Tudose a transmis, joi seara, un mesaj in care si-a exprimat regretul fata de tragedia de la Barcelona, precizand ca evolutia situatiei este urmarita cu foarte mare.

Premierul Spaniei: Voi intari securitatea dupa atacul din Barcelona

Premierul Spaniei, Mariano Raroy, a spus joi ca va coordona eforturile pentru a intari securitatea dupa atacul cu duba din Barcelona, in care au murit cel putin 13 persoane, relateaza Reuters.

Premierul Tudose, dat disparut! A anuntat ca isi ia 5 zile de concediu, dar a uitat sa se intoarca la munca! (FOTO)

Se anuntase o vara de lucru intensa la Palatul Victoria. Premierul Mihai Tudose, proaspat instalat la Palatul Victoria de Liviu Dragnea, spunea luna trecuta ca niciun membru al Guvernului nu va avea concediu.

Mesajul premierului Mihai Tudose pentru romanii plecati din tara

Premierul Mihai Tudose si-a intrat in rolul de internaut, chiar daca este in vacanta. Prim-ministrul a intrat in dialog cu romanii care aveau nelamuriri despre noile reglementari privind.

Spectacol pe litoral, de Ziua Marinei. Presedintele Iohannis, asteptat la eveniment

Pregatirile pentru Ziua Marinei au intrat in linie dreapta. in numai cateva ore, la malul marii, va incepe un spectacol naval la care va asista si presedintele Klaus Iohannis. Cei.

Spectacol pe litoral, de Ziua Marinei. Presedintele Iohannis si ministrul Apararii, la eveniment

Pregatirile pentru Ziua Marinei au intrat in linie dreapta. in numai cateva ore, la malul marii, va incepe un spectacol naval la care va asista si presedintele Klaus Iohannis. Cei.

Presedintele Iohannis si ministrul Apararii sunt asteptati la festivitatile de Ziua Marinei, unde 3 000 de militari ai Fortelor Navale participa la un exercitiu demonstrativ

Presedintele Klaus Iohannis, ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, oficiali militari, autoritati centrale si locale vor participa, marti, incepand cu ora 9. 55, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei care vor avea loc in fata Comandamentului Flotei din Constanta, cu aceasta ocazie urmand sa aiba loc exercitiul demonstrativ al Fortelor Navale la care vor participa 3. 000 de militari, precum si doua avioane Typhoon ale Marii Britanii si un avion de cautare si cercetare submarin al SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )