Libnet.ro
UNICEF

01:06

Premierul Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD s-a intalnit si cu Firea. Nu e niciun razboi. Toti suntem prieteni

Adevărul Adevărul,
Premierul Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD s-a intalnit si cu Firea. Nu e niciun razboi. Toti suntem prieteni

Premierul Mihai Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD s-a intalnit cu primarul general, Gabriela Firea, si cu primarii de sectoare. continuă pe Adevărul

Premierul Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD s-a intalnit cu Firea si cu primarii de sectoare

Premierul Mihai Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD s-a intalnit cu primarul general, Gabriela Firea, si cu primarii de sectoare.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce a fost intrebat daca existe tabere in PSD: Se mai inchide o alta tabara, iar e un razboi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca in fiecare zi afla de la ziaristi, din presa ca exista mai multe tabere in partid. Le vedeti voi taberele din PSD - n. r.

Premierul Tudose si vicepremierul Ciolacu, la Dragnea in birou

Premierul Mihai Tudose si vicepremierul Marcel Ciolacu au ajuns miercuri dupa-amiaza la Parlament si au intrat in biroul lui Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, potrivit unor surse politice. Vom reveni.

Tariceanu, Firea si primarii de sector au discutat cu Dragnea in biroul acestuia

ACTUALIZARE 14:35 Tudose, intrebat daca au fost rezolvate tensiunile cu Firea: Da Premierul Mihai Tudose a fost intrebat de jurnalisti, miercuri, la Parlament, daca au fost rezolvate tensiunile dintre el si Gabriela Firea, seful Executivului raspunzand afirmativ. *ACTUALIZARE 14:17 Premierul Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD s-a intalnit cu Firea si cu primarii de sectoare *ACTUALIZARE 14:12 Firea, despre relatia cu Tudose: A fost incordata, dar astazi e calma ----- Presedintele Senatului, Calin Popescu- Tariceanu, primarul Capitalei, Gabriela Firea, si primarii de sectoare au discutat cu liderul PSD Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor, potrivit unei surse din presa.

Mihai Chirica: Nu e nevoie de un miting al PSD. Liviu Dragnea ar trebui indepartat de la conducerea partidului

Primarul Iasiului Mihai Chirica a declarat marti ca nu este nevoie ca PSD sa organizeze un miting si ca partidul trebuie sa il indeparteze de la conducere pe Liviu Dragnea. intrebat,.

Surse: Liviu Dragnea i-a chemat duminica seara pe liderii din teritoriu ai PSD pentru a discuta despre un mare miting

Presedintele PDS, Liviu Dragnea, i-a invitat duminica seara pe mai multi lideri locali ai partidului la discutii despre organizarea unui mare miting, potrivit unor surse din partid. Unii lideri au dat curs invitatiei liderului PSD, altii au declinat participarea la discutii, potrivit acelorasi surse.

Premierul Tudose, dupa moartea Regelui Mihai: A fost un model de moralitate si demnitate pentru romani

Premierul Mihai Tudose a scris, marti, dupa anuntul mortii Regelui Mihai, ca majestatea sa a fost un model de moralitate si demnitate pentru romani si o personalitate care a marcat puternic istoria Romaniei.

intalnire de taina: Liviu Dragnea, discutii la Parlament cu Gabriela Firea si primarii de sector(VIDEO)

In politica damboviteana continua scandalurile si manevrele de culise. Liviu Dragnea s-a intalnit de urgenta miercuri cu Gabriela Firea, informeaza B1 TV. Discutiile au loc in.

Regele Mihai a murit. Liviu Dragnea: Lunga sa suferinta nu a putut atenua socul acestei vesti

Regele Mihai a murit. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a tinut sa transmita un mesaj emotionant la aflarea vestii ca Majestatea Sa s-a stins din viata. Sunt profund intristat de.

Tudose va fi plecat in Serbia in ziua marelui miting PSD

Premierul Mihai Tudose va fi in Serbia in perioada 8-9 decembrie, atunci cand PSD a programat marele miting de sustinere a lui Liviu Dragnea, potrivit unui comunicat al Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )