Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce a fost intrebat daca existe tabere in PSD: Se mai inchide o alta tabara, iar e un razboi

Antena3 Antena3,
Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce a fost intrebat daca existe tabere in PSD: Se mai inchide o alta tabara, iar e un razboi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca in fiecare zi afla de la ziaristi, din presa ca exista mai multe tabere in partid. Le vedeti voi taberele din PSD - n. r. continuă pe Antena3

Premierul Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD s-a intalnit cu Firea si cu primarii de sectoare

Premierul Mihai Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD s-a intalnit cu primarul general, Gabriela Firea, si cu primarii de sectoare.

Premierul Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD s-a intalnit si cu Firea. Nu e niciun razboi. Toti suntem prieteni

Premierul Mihai Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD s-a intalnit cu primarul general, Gabriela Firea, si cu primarii de sectoare.

Mihai Tudose, intrebat daca mai vrea sa preia sefia PSD: Premierul a dat un raspuns transant

Premierul Mihai Tudose a avut miercuri o intalnire cu presedintele PSD Liviu Dragnea. La iesirea din biroul sefului PSD, premierul a fost intrebat de jurnalisti daca mai vrea sa preia puterea .

Mihai Chirica: Nu e nevoie de un miting al PSD. Liviu Dragnea ar trebui indepartat de la conducerea partidului

Primarul Iasiului Mihai Chirica a declarat marti ca nu este nevoie ca PSD sa organizeze un miting si ca partidul trebuie sa il indeparteze de la conducere pe Liviu Dragnea. intrebat,.

intalnire de taina: Liviu Dragnea, discutii la Parlament cu Gabriela Firea si primarii de sector(VIDEO)

In politica damboviteana continua scandalurile si manevrele de culise. Liviu Dragnea s-a intalnit de urgenta miercuri cu Gabriela Firea, informeaza B1 TV. Discutiile au loc in.

Regele Mihai a murit. Liviu Dragnea: Lunga sa suferinta nu a putut atenua socul acestei vesti

Regele Mihai a murit. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a tinut sa transmita un mesaj emotionant la aflarea vestii ca Majestatea Sa s-a stins din viata. Sunt profund intristat de.

Surse: Liviu Dragnea i-a chemat duminica seara pe liderii din teritoriu ai PSD pentru a discuta despre un mare miting

Presedintele PDS, Liviu Dragnea, i-a invitat duminica seara pe mai multi lideri locali ai partidului la discutii despre organizarea unui mare miting, potrivit unor surse din partid. Unii lideri au dat curs invitatiei liderului PSD, altii au declinat participarea la discutii, potrivit acelorasi surse.

Liviu Avram, dupa ce Firea a propus ca Piata Victoria sa se numeasca Piata Regelui Mihai: Pune intr-un conflict inutil doua simboluri ale natiunii, Regele si victoria din Razboiul de Independenta

Ziaristul Liviu Avram, de la Adevarul, considera ca ideea primarului Gabriela Firea de a schimba numele Pietei Victoria in Piata Regelui Mihai este cel putin neinspirata, in conditiile in care o Piata a Regelui exista deja, la circa 800 de metri distanta, unde se afla si un bust al fostului monarh.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3311 seconds )