Libnet.ro
UNICEF

22:45

Premierul Tudose, intrebat ce parere are despre cresterea pretului la carburanti: E problema lor

România Liberă România Liberă,
Premierul Tudose, intrebat ce parere are despre cresterea pretului la carburanti: E problema lor

Premierul Mihai Tudose a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa la Parlament, cum comenteaza anuntulde crestere a pretului accizei. in acest context, seful Executivului a raspuns: E problema lor. continuă pe România Liberă

Replica premierului Mihai Tudose in legatura cu problema maririi pretului la carburanti: E problema lor, nu?

Intrebat de jurnalisti, la finalul BPN al PSD, despre cresterea preturilor carburantilor la pompa si daca masura este urmare a anuntului reintroducerii supraaccizei la combustibili, premierul.

Tudose, pasiv cand vine vorba de cresterea pretului la carburanti: E problema lor. Nu este influenta accizei, fiindca acciza inca nu a intrat in vigoare

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, la Parlament, ca nu decizia de a introduce supraacciza la carburanti a generat cresteri de preturi la pompa pentru ca nu a intrat inca in vigoare si a precizat ca in urmatoarea perioada are programate intalniri cu reprezentantii companiilor petroliere, iar in cazul in care va constata ca preturile au crescut preventiv va lua masuri in consecinta.

Sa radem cu premierul Tudose

Gluma preferata a premierului Tudose pare sa fie despre unii care aud voci, adaugand repede ca-l sperie totusi cei care mai si vorbesc cu ele. A repetat-o la toate cele trei televiziuni Digi 24, Antena 3, TVR) unde l-am vazut recent revarsandu-si personalitatea pe larg. De notat inainte de toate o transformare radicala. Lui Tudose a inceput sa-i placa sa vorbeasca. N-a dat interviuri cat era deputat sau ministru, dar recupereaza acum ca premier, obligat de functie sa comunice mai des. Vocea premierului Tudose, ca sa incepem cu gluma sa preferata, are o mica probleme: nu se prea intelege, desi se aude tare.

VIDEO Mihai Tudose, intrebat cum comenteaza cresterea pretului carburantilor: E problema lor, nu?

Intrebat de ziaristi marti cum vede faptul ca pretul carburantilor la pompa a inceput sa creasca dupa anuntul de crestere a accizei, premierul Mihai Tudose a spus ca E problema lor, nu?. Ziaristii au replicat, spunand ca e si problema noastra.

Mihai Tudose, intrebat cum vede faptul ca pretul carburantilor la pompa a inceput sa creasca: E problema lor, nu? (VIDEO)

Raspuns halucinant al premierului Mihai Tudose cu privire la pretul carburantilor. in contextul in care Guvernul a anuntat o crestere a accizei pe carburanti, seful guvernului a fost int.

Dragnea: L-am sunat aseara impreuna cu premierul Tudose pe presedintele Iohannis sa-i spunem care sunt propunerile pentru ministerele Apararii si Economiei

Liviu Dragnea a declarat marti ca luni seara l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu premierul Mihai Tudose, pentru a-l anunta ca propunerile PSD la ministerele Apararii si Economiei sunt Mihai Fifor, respectiv Gheorghe Simon. Presedintele de principiu a agreat aceste propuneri; aseara nu a avut o reactie de respingere, a mai spus Dragnea.

Premierul Tudose spune ca va fi cerut avizul CSAT pentru transferul Institutului Cantacuzino la MApN

Prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat, vineri, ca va fi cerut avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru transferul Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apararii Nationale MApN).

Puterea Ideilor, cu Remus Cernea: Controversa privind votul premierul Tudose pe subiectul Rosia Montana si interzicerea cianurilor (VIDEO)

In editia de sambata a emisiunii Puterea Ideilor, Remus Cernea a abordat controversa iscat pe acuzatiile primite de Mihai Tudose privind votul acordat de acesta pe interzicerea cianurilor si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )