Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Mihai Tudose, intrebat cum comenteaza cresterea pretului carburantilor: E problema lor, nu?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mihai Tudose, intrebat cum comenteaza cresterea pretului carburantilor: E problema lor, nu?

Intrebat de ziaristi marti cum vede faptul ca pretul carburantilor la pompa a inceput sa creasca dupa anuntul de crestere a accizei, premierul Mihai Tudose a spus ca E problema lor, nu?. Ziaristii au replicat, spunand ca e si problema noastra. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose, intrebat cum vede faptul ca pretul carburantilor la pompa a inceput sa creasca: E problema lor, nu? (VIDEO)

Raspuns halucinant al premierului Mihai Tudose cu privire la pretul carburantilor. in contextul in care Guvernul a anuntat o crestere a accizei pe carburanti, seful guvernului a fost int.

Tudose, pasiv cand vine vorba de cresterea pretului la carburanti: E problema lor. Nu este influenta accizei, fiindca acciza inca nu a intrat in vigoare

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, la Parlament, ca nu decizia de a introduce supraacciza la carburanti a generat cresteri de preturi la pompa pentru ca nu a intrat inca in vigoare si a precizat ca in urmatoarea perioada are programate intalniri cu reprezentantii companiilor petroliere, iar in cazul in care va constata ca preturile au crescut preventiv va lua masuri in consecinta.

Premierul Tudose, intrebat ce parere are despre cresterea pretului la carburanti: E problema lor

Premierul Mihai Tudose a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa la Parlament, cum comenteaza anuntulde crestere a pretului accizei. in acest context, seful Executivului a raspuns: E problema lor.

Actionarii Gabriel Resources au castigat milioane de dolari in cateva zile dupa declaratiile premierului Mihai Tudose privind aurul de la Rosia Montana

Dezbaterile intense in legatura cu viitorul aurului de la Rosia Montana readuc in atentie evolutia pretului actiunilor companiei Gabriel Resources pe bursa de la Toronto, Canada. Concluziile mai degraba pozitive ale premierului Mihai Tudose cu privire la o posibila reluarea a exploatarii miniere in zona au determinat o crestere importanta a valorii actiunilor.

EXCLUSIV Verdictul la plagiatul lui Mihai Tudose, amanat pe termen nedeterminat: SRI si Ministerul Educatiei isi paseaza responsabilitatea |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Cele doua institutii ale statului au depasit termenele legale prevazute pentru a da un verdict in cazul suspiciunilor de plagiat din teza de doctorat a lui Mihai Tudose. Ministerul Educatiei explica tergiversarea procesului de analiza prin vacanta in care s-au aflat membrii CNATDCU. SRI sustine ca nu are cine semna recomandarea privind retragerea sau pastrarea titlului de doctor in cazul Tudose deoarece Academia Nationala de Informatii a ramas fara rector.

Ce spun cifrele despre premierul Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a fost analizat de Anatol Basarab din punct de vedere numerologic. Data de nastere a dezvaluit lucruri nestiute despre sensibilitatea acestuia, Mihai Tudose fiind, de fapt, o persoana.

Voi cu Voicu. Ce spune analiza numerelor despre Mihai Tudose. Stie sa comunice cu oamenii, nu e izolat

Anatol Basarab a analizat in emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, data de nastere a premierului Mihai Tudose. Mihai Tudose are cifra de gratie 6. Este ironic, dar nu oricine poate da.

Mihai Tudose, despre Pilonul II de pensii: Daca se ajunge in acea situatie, populatia nu va fi consultata

MPremierul Mihai Tudose a precizat, marti, intr-o conferinta de presa, ca in cazul in care se va ajunge ca Pilonul II de pensii sa devina optional, populatia nu va fi consultata in legatura cu aceasta varianta.

Mesajul transmis de premierul Mihai Tudose cu ocazia inceperii noului an scolar

Premierul Mihai Tudose a adresat, luni, un mesaj elevilor si profesorilor la inceputul noului an scolar. Succes tuturor in noul an scolar! Respect, doamnelor si domnilor profesori!, a.

Mihai Tudose s-a intalnit cu reprezentantii GDELS

Premierul Mihai Tudose a primit, astazi, la Palatul Victoria, o delegatie de reprezentanti ai firmei General Dynamics European Land Systems GDELS), condusa de vicepresedintele Thomas Kauffmann, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )