Libnet.ro
UNICEF

19:45

Premierul Tudose se va ocupa PERSONAL de autostrada Bucuresti-Brasov, cu asistenta Bancii Mondiale. Proiectul, scos de sub coordonarea Minisertului Transporturilor

B1 B1,
Premierul Tudose se va ocupa PERSONAL de autostrada Bucuresti-Brasov, cu asistenta Bancii Mondiale. Proiectul, scos de sub coordonarea Minisertului Transporturilor

Premiera nationala! Premierul Mihai Tudose a anuntat ca scoate proiectul autorstrazii Bucuresti-Brasov de sub cooronarea Ministerului Transportului si ca il va gestiona direc, cu asistenta Bancii. continuă pe B1

Premierul Tudose se va ocupa PERSONAL de autostrada Bucuresti-Brasov, cu asistenta Bancii Mondiale. Proiectul, scos de sub coordonarea Ministerului Transporturilor

Premiera nationala! Premierul Mihai Tudose a anuntat ca scoate proiectul autorstrazii Bucuresti-Brasov de sub cooronarea Ministerului Transportului si ca il va gestiona direc, cu asistenta Bancii.

Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE 17:52 Vicepremierul Marcel Ciolacu a preluat interimar portofoliul Apararii *ACTUALIZARE 17:24 Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii Nationale, au declarat surse oficiale *ACTUALIZARE 16:53 MFP: Nu sunt dificultati in ceea ce priveste plata drepturilor salariale ale angajatilor din cadrul Ministerului Apararii Nationale *ACTUALIZARE 16:42 Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu a declarat in direct la Antena 3 ca si-a depus demisia pentru lipsa de comunicare de care a fost acuzat de premierul Mihai Tudose *ACTUALIZARE 16:38 Surse: Tudose i-a chemat de urgenta la Guvern pe ministrul Apararii si pe ministrul Finantelor pentru explicatii privind salariile militarilor *ACTUALIZARE 15:36 Ministrul Muncii, despre plata esalonata a salariilor angajatilor MApN: Nu am auzit de asa ceva ---- Ministerul Apararii Nationale MApN) va plati esalonat veniturile angajatilor sai pentru ca nu a fost facuta rectificarea bugetara, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose - surse

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose, spus surse politice. Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la Antena 3, ca fostului prim-ministru.

Liviu Dragnea a povestit ca era la masa cu premierul Tudose si vicepremierul Ciolacu cand a izbucnit scandalul de la MApN: Adrian Tutuianu trebuia sa isi asume demisia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca era la masa cu premierul Tudose si cu vicepremierul Marcel Ciolacu cand a inceput scandalul declansat de comunicatul de presa privind plata unor drepturi salariile la Ministerul Apararii si a apreciat ca fostul ministru Adrian Tutuianu trebuia sa isi asume demisia deoarece respectivul comunicat a produs multa panica in MApN si temeri in exterior.

Surse: Premierul Tudose s-a intalnit cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Fondului Monetar de Investitii

Premierul Mihai Tudose a avut, marti, o intalnire cu reprezentanti ai Bancii Mondiale pentru a beneficia de expertiza tehnica pentru spitale, autostrazi si investitii strategice si, de asemenea, o alta intalnire cu reprezentantii Fondului Monetar de Investitii FMI) pentru a le da acces la bazele de date ale ANAF, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Premierul Tudose a uitat de Autostrada Craiova-Pitesti si scoate de la naftalina un proiect al lui Miron Mitrea

Ceruta insistent de americanii de la Ford, soseaua de viteza dintre Craiova si Pitesti este una dintre prioritatile Companiei de drumuri. Nu si ale premierului Mihai Tudose .

Premierul Tudose, atac la Liviu Dragnea: Nu ma duc in America sa fac poze cu cineva (FOTO)

Premierul Mihai Tudose a dat miercuri seara noi detalii despre pregatirile pentru o vizita pe care urmeaza sa o desfasoare in Statele Unite. Cu aceasta ocazie, premierul a lansat si o ironie dura la.

VIDEO Premierul Tudose, discurs in Parlament despre starea economiei: Pilonul 2 de pensii - am anuntat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca Guvernul nu se va atinge de Pilonul 2 de pensii. Tudose a prezentat in Parlament detalii despre masurile economice si despre starea bugetului, venind in fata parlamentarilor in urma unei solicitari a PNL.

Grindeanu se afla la Palatul Victoria, unde discuta cu premierul Tudose - surse

Fostul premier Sorin Grindeanu se afla, la aceasta ora, la Palatul Victoria, unde discuta cu seful Executivului, Mihai Tudose, spus surse politice. Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la.

Premierul Tudose, despre modificarea Legilor Justitiei: Avem oameni care ne iubesc peste tot. Nu vreti sa vina toate avizele si sa vorbim dupa aceea?

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, ca nu a discutat cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre proiectul de modificare a Legilor Justitiei, intrucat asteapta avizul de la Consiliul Suprem al Magistraturii CSM).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )