Libnet.ro
UNICEF

16:30

Premierul Tudose, prins iar cu minciuna: Spune ca a votat cu doua maini pentru interzicerea cianurilor, dar imaginile din Parlament arata contrariul

B1 B1,
Premierul Tudose, prins iar cu minciuna: Spune ca a votat cu doua maini pentru interzicerea cianurilor, dar imaginile din Parlament arata contrariul

Premierul Mihai Tudose, prins cu minciuna dupa ce a declarat ca a votat pentru interzicerea cianurilor. Pe 10 decembrie 2013, fostul deputat, Remus Cernea, a depus un amendament pentru interzicerea mineritului pe. continuă pe B1

Premierul Tudose, prins iar cu minciuna: Spune ca a votat cu doua maini pentru interzicerea cianurilor, dar imaginile din Parlament arata contrariul (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose, prins cu minciuna dupa ce a declarat ca a votat pentru interzicerea cianurilor. Pe 10 decembrie 2013, fostul deputat, Remus Cernea, a depus un amendament pentru interzicerea mineritului pe.

Premierul, prins cu minciuna. Tudose spune ca a votat cu doua maini pentru interzicerea cianurilor. Votul electronic din Parlament il contrazice

Intr-o discutie despre Rosia Montana, premierul Mihai Tudose a declarat marti seara, la TVR, ca a votat cu doua maini, in Parlament, cand s-a pus in discutie interzicerea mineritului pe baza de cianuri. Numai ca, potrivit stenogramei sedintei Camerei Deputatilor de la votul final al Legii minelor, Mihai Tudose apare pe lista celor 100 de parlamentari care au votat impotriva amendamentului care interzicea folosirea cianurilor in minerit.

Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE 17:52 Vicepremierul Marcel Ciolacu a preluat interimar portofoliul Apararii *ACTUALIZARE 17:24 Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii Nationale, au declarat surse oficiale *ACTUALIZARE 16:53 MFP: Nu sunt dificultati in ceea ce priveste plata drepturilor salariale ale angajatilor din cadrul Ministerului Apararii Nationale *ACTUALIZARE 16:42 Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu a declarat in direct la Antena 3 ca si-a depus demisia pentru lipsa de comunicare de care a fost acuzat de premierul Mihai Tudose *ACTUALIZARE 16:38 Surse: Tudose i-a chemat de urgenta la Guvern pe ministrul Apararii si pe ministrul Finantelor pentru explicatii privind salariile militarilor *ACTUALIZARE 15:36 Ministrul Muncii, despre plata esalonata a salariilor angajatilor MApN: Nu am auzit de asa ceva ---- Ministerul Apararii Nationale MApN) va plati esalonat veniturile angajatilor sai pentru ca nu a fost facuta rectificarea bugetara, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose - surse

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose, spus surse politice. Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la Antena 3, ca fostului prim-ministru.

Liviu Dragnea a povestit ca era la masa cu premierul Tudose si vicepremierul Ciolacu cand a izbucnit scandalul de la MApN: Adrian Tutuianu trebuia sa isi asume demisia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca era la masa cu premierul Tudose si cu vicepremierul Marcel Ciolacu cand a inceput scandalul declansat de comunicatul de presa privind plata unor drepturi salariile la Ministerul Apararii si a apreciat ca fostul ministru Adrian Tutuianu trebuia sa isi asume demisia deoarece respectivul comunicat a produs multa panica in MApN si temeri in exterior.

Grindeanu se afla la Palatul Victoria, unde discuta cu premierul Tudose - surse

Fostul premier Sorin Grindeanu se afla, la aceasta ora, la Palatul Victoria, unde discuta cu seful Executivului, Mihai Tudose, spus surse politice. Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la.

Premierul Tudose, despre modificarea Legilor Justitiei: Avem oameni care ne iubesc peste tot. Nu vreti sa vina toate avizele si sa vorbim dupa aceea?

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, ca nu a discutat cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre proiectul de modificare a Legilor Justitiei, intrucat asteapta avizul de la Consiliul Suprem al Magistraturii CSM).

O delegatie CNMR s-a intalnit cu premierul Tudose. Despre ce au discutat

O delegatie a Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei CNMR) s-a intalnit cu premierul Mihai Tudose, in cadrul careia au discutat despre o serie de proiecte in domeniul Educatiei, scrie Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID).

Premierul Tudose se va ocupa PERSONAL de autostrada Bucuresti-Brasov, cu asistenta Bancii Mondiale. Proiectul, scos de sub coordonarea Minisertului Transporturilor

Premiera nationala! Premierul Mihai Tudose a anuntat ca scoate proiectul autorstrazii Bucuresti-Brasov de sub cooronarea Ministerului Transportului si ca il va gestiona direc, cu asistenta Bancii.

Premierul Tudose se va ocupa PERSONAL de autostrada Bucuresti-Brasov, cu asistenta Bancii Mondiale. Proiectul, scos de sub coordonarea Ministerului Transporturilor

Premiera nationala! Premierul Mihai Tudose a anuntat ca scoate proiectul autorstrazii Bucuresti-Brasov de sub cooronarea Ministerului Transportului si ca il va gestiona direc, cu asistenta Bancii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )