Libnet.ro
UNICEF

23:45

Premierul Tudose ii trimite luni presedintelui Iohannis propunerile pentru cei trei noi ministri, fara a avea si o varianta de rezerva

România Liberă România Liberă,
Premierul Tudose ii trimite luni presedintelui Iohannis propunerile pentru cei trei noi ministri, fara a avea si o varianta de rezerva

Premierul Mihai Tudose ii va trimite oficial, in cursul zilei de luni, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a trei noi ministri, dupa ce, in cursul saptamanii trecute, a reusit sa impuna liderului PSD, Liviu Dragnea, schimbarea titularilor portofoliilor respective. continuă pe România Liberă

Premierul Tudose: Romania este un mediu propice pentru investitii-VIDEO

Alaturi de Klaus Iohannis, la lansarea noului model Ford de la Craiova, a vorbit si premierul Mihai Tudose. Prezenta celor doi lideri politici reprezintaun semnal puternic atat pentru.

Premierul Tudose modifica sistemul Split TVA. Nu va fi obligatoriu pentru toate firmele

Dupa sedinta de vineri a CEX de la PSD, premierul Mihai Tudose a anuntat o noua viziune in chestiunea platii defalcate a TVA - asa numitul Split TVA.

Noi scenarii politice in scandalul momentului. Ce i-ar pregati premierul Tudose lui Dragnea dupa remaniere

Scandalul dintre Liviu Dragnea si premierul Tudose este departe de a se inchiea. in ciuda declaratiilor de aparenta impacare. Circula mai multe scenerii la aceasta ora despre planurile ascunse al.

PSD trimite luni noile propuneri de ministri la Palatul Cotroceni

Partidul Social Democrat trimite luni, la Palatul Cotroceni, noile propuneri de ministri pentru portofoliile de la Transporturi, Dezvoltarea Regionala si Fondurile Europene, dupa ceSevil Shhaideh, Razvan Cuc,.

Primele declaratii din PSD, dupa declaratiile presedintelui Iohannis: ,,Nu suntem dispusi sa schimbam Guvernul in ansamblu sub nici o forma

Primele reactii din PSD dupa declaratiile presedintelui Iohannis nu au intarziat sa apara. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a spus ca vizita la care au participat cei doi lideri.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose, la Craiova, la lansarea noului model Ford

ACTUALIZARE 10:37 Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Craiova Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Craiova, unde va participa, alaturi de premierul Mihai Tudose, la lansarea celui mai nou model al companiei Ford, transmit televiziunile de stiri. ----------- Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa astazi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova.

Klaus Iohannis: Am discutat cu premierul Tudose despre infrastructura. Acest subiect trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern

Presedintele Iohannis a aratat ca inainte de a participa la lansarea noului model Ford EcoSport a discutat cu reprezentantii Guvernului participanti la eveniment, intre care si premierul Mihai Tudose,.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose, impreuna la lansarea noului model Ford

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa joi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova. Evenimentul este programat sa inceapa la ora.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose, la Craiova, la lansarea noului model Ford

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa astazi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose, la Craiova, la lansarea noului model Ford

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa joi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova. , potrivit Agerpres. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 10,00.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )