Libnet.ro
UNICEF

16:30

Premierul se va vaccina sambata cu rapelul. Florin Citu a primit prima doza de ser anti-COVID in luna ianuarie

B1 B1,
Premierul se va vaccina sambata cu rapelul. Florin Citu a primit prima doza de ser anti-COVID in luna ianuarie

Sambata, 6 februarie 2021, premierul Romaniei se va vaccina cu doza de rapel impotriva COVID-19. Seful Executivului va primi serul la Spitalul Militar Central Carol Davila din Bucuresti, unde a fost vaccin. continuă pe B1

Florin Citu, taxat de o prezentatoare Antena 3. Cu ce greseala a fost prins premierul tarii

Noul premier Florin Citu, a devenit mai nousubiect pentru orele de gramatica, tinute in prime time de Antena 3. Nu ne mai intereseaza economia sau bugetul, ci gramatica limbii romane. Nu sunt de actualitate victimele de la Matei Bals, dar sunt de actualitate adjectivele si formulele adverbiale. Florin Citu, tema pentru gramatica limbii romane Conform .

Florin Citu: Nu avem cum sa spunem ca nu avem centre de vaccinare, avem mai mult decat putem sa vaccinam, din pacate Ce spune premierul despre lipsa de personal de la centrele din Suceava (VIDEO)

Premierul Florin Citu spune ca Romania are suficiente centre de vaccinare, problema fiind aceea a numarului de doze de vaccin. Avem mai mult decat putem sa vaccinam, din pacate, a spus prim-ministrul.

Premierul Florin Citu: Nu va fi un buget simplu. Cheltuielile cu salariul s-au dublat in perioda 2016-2020. Trebuie sa reasezam prin acest buget structura economiei

Premierul Florin Citu a precizat miercuri ca bugetul ar urma sa fie trimis in Parlament saptamana viitoare. Acesta a criticat faptul ca in ultimii patru ani s-a dublat cheltuielile cu personalul, in ciuda.

Premierul Florin Citu anunta ca operatorii economici care nu respecta masurile de prevenire si combatere a raspandirii COVID-19 ar putea avea activitatea suspendata pe o perioada determinata (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca autoritatile ar putea introduce masura suspendarii activitatii pentru firmele care nu respecta masurile de prevenire a.

Florin Citu: Am reiterat sustinerea Romaniei pentru obiectivele de integrare europeana si euro-atlantica ale Ucrainei

Premierul Florin Citu il sustine pe omologul Ucrainean in integrarea europeana si euro-atlantica. Seful Executivului de la Bucuresti a avut o discutie cu premierul ucrainean, Denys Shmyhal, in cursul zilei de.

FLORIN CITU: Vreau sa dau tinerilor care doresc sa activeze in administratie o sansa reala

Premierul Florin Citu a declarat ca vrea sa dea tinerilor care vor sa activeze in administratie o sansa reala, de aceea va demara primul program real de internship la nivelul Guvernului.

FLORIN CITU AMENINTA Companiile de stat care nu se reformeaza vor fi desfiintate

Bugetul nu va fi adoptat in sedinta de guvern de astazi, ci in cursul acestei saptamani sau cel mai tarziu la inceputul saptamanii viitoare, a afirmat, ieri, premierul Florin Citu, inaintea sedintei Biroului Executiv al PNL. Seful guvernului sustine ca bugetul va fi aprobat doar pe baza unor reforme in sectorul public.

Florin Citu a cerut Corpului de control o investigatie pe Masura 3 - granturi de investitii pentru IMM-uri

Premierul Florin Citu a anuntat, astazi, ca a dispus o investigatie din partea Corpului sau de control pe modul de aplicare a Masurii 3 - granturi de investitii pentru IMM-uri, subliniind ca vrea ca banii sa ajunga la firmele care au cea mai mare nevoie.

Florin Citu trimite Corpul de control la Ministerul Economiei: Este imperios sa se faca o investigatie cu privire la Masura 3 - granturi pentru IMM

Premierul Florin Citu a anuntat, vineri, ca a solicitat Corpului de Control sa faca o investigatie la Ministerul Economiei in legatura cu Masura 3 granturi pentru IMM-uri). intr-o postare pe Facebook,.

Florin Citu: Vreau sa dau tinerilor care doresc sa activeze in administratie o sansa reala. Voi demara primul program real de Internship la nivelul Guvernului

Premierul Florin Citu a declarat ca doreste sa le ofere tinerilor care doresc sa lucreze in administratie o sansa reala. Mai mult decat atat, el este de parere ca un suflu nou ar prinde bine in.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )