Libnet.ro
UNICEF

17:00

Florin Citu: Nu avem cum sa spunem ca nu avem centre de vaccinare, avem mai mult decat putem sa vaccinam, din pacate Ce spune premierul despre lipsa de personal de la centrele din Suceava (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Nu avem cum sa spunem ca nu avem centre de vaccinare, avem mai mult decat putem sa vaccinam, din pacate Ce spune premierul despre lipsa de personal de la centrele din Suceava (VIDEO)

Premierul Florin Citu spune ca Romania are suficiente centre de vaccinare, problema fiind aceea a numarului de doze de vaccin. Avem mai mult decat putem sa vaccinam, din pacate, a spus prim-ministrul. continuă pe B1

FLORIN CITU, DUPA INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Ma intereseaza mai mult sa vad ce s-a implementat dupa tragedia de la Piatra Neamt

Premierul Florin Citu a declarat luni, referindu-se la incendiul de la Institutul Matei Bals si la masurile anti-incendiu luate in spitale, ca il intereseaza mai mult sa vada ce s-a implementat dupa tragedia de la Spitalul Piatra Neamt.

Cand va fi adoptat bugetul Romaniei pe 2021. Anuntul premierului Florin Citu

Premierul Florin Citu a anuntat luni ca proiectul de buget mai intarzie un pic, pentru ca asteaptade la ministri proiectele de refome, in functie de care vor fi alocati banii in 2021. Am.

Florin Citu, despre campania de vaccinare: incepem sa avem ritmul pe care il asteptam. Nu ne permitem sa irosim nicio doza de vaccin (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca Romania reuseste sa vaccineze mai repede decat multe alte tari din Uniunea Europeana. Deja s-au facut reprogramarile,nu se mai.

Florin Citu, despre campania de vaccinare: incepem sa avem ritmul pe care il asteptam (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca Romania reuseste sa vaccineze mai repede decat multe alte tari din Uniunea Europeana. Deja s-au facut reprogramarile. Dozele care vin azi sunt .

Maia Sandu, intalnire cu Florin Citu: Subiectul principal al discutiei, modul in care Romania ne poate ajuta sa avem acces cat mai rapid la vaccinul anti-Covid-19 Guvernul va transmite si alte ajutoare Republicii Moldova

Maia Sandu, presedinta Republicii Moldova, s-a aflat la miercuri Bucuresti, timp de cateva ore, si a avut o scurta intrevedere cu premierul Florin Citu, despre care spune ca a asigurat-o ca Romania va depune.

Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Este o veste buna, elevii vor fi protejati

Premierul Florin Citu a transmis, marti seara, pe Facebook ca redeschiderea scolilor este o veste buna mai ales ca multi angajati din invatamant si-au exprimat disponibilitatea pentru vaccinarea anti-COVID-19.

Florin Citu, taxat de o prezentatoare Antena 3. Cu ce greseala a fost prins premierul tarii

Noul premier Florin Citu, a devenit mai nousubiect pentru orele de gramatica, tinute in prime time de Antena 3. Nu ne mai intereseaza economia sau bugetul, ci gramatica limbii romane. Nu sunt de actualitate victimele de la Matei Bals, dar sunt de actualitate adjectivele si formulele adverbiale. Florin Citu, tema pentru gramatica limbii romane Conform .

Florin Citu a adus in cancelaria sa un fost secretar de stat in guvernarea Nastase si consilier al fostului primar Sorin Oprescu

Victor Florin Dumitriu 57 ani) este unul dintre noii consilieri de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii semnate de premierul Florin Citu. Acesta a detinut mai multe functii in timpul guvernarii Nastase si a fost consilier pe probleme economice al fostului primar al Bucurestiului Sorin Oprescu. Victor Florin Dumitriu este un apropiat al lui Florin Citu. De altfel, a fost consilierul acestuia si la Ministerul Finantelor. in 2012 a candidat pe listele partidului infiintat de Dan Diaconescu.

FLORIN CITU AMENINTA Companiile de stat care nu se reformeaza vor fi desfiintate

Bugetul nu va fi adoptat in sedinta de guvern de astazi, ci in cursul acestei saptamani sau cel mai tarziu la inceputul saptamanii viitoare, a afirmat, ieri, premierul Florin Citu, inaintea sedintei Biroului Executiv al PNL. Seful guvernului sustine ca bugetul va fi aprobat doar pe baza unor reforme in sectorul public.

Premierul Florin Citu, gafa monumentala dupa incendiul de la Matei Bals. Ce a declarat cu putin timp in urma

Premierul Romaniei a oferit o declaratie de presa, in urma cu putin timp, moment in care a dezvaluit cu cine s-a sfatuit referitor la situatia spitalelor din Romania. Din pacate, persoana in cauza nu mai are putere in stat, dar chiar si asa, vechiile relatii par sa nu tina cont de acest aspect. Premierul Citu .

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3286 seconds )