Libnet.ro
UNICEF

05:45

Premierul Victor Ponta, cuvinte de lauda la adresa DNA catre Comisia Europeana

B1 B1,
Premierul Victor Ponta, cuvinte de lauda la adresa DNA catre Comisia Europeana

Premierul Victor Ponra are numai cuvinte de lauda la adresa Directiei Nationale Anticoruptie. intr-un document trimis de Palatul Victoria catre Comisia Europeana, acesta precizeaza activitatile pe care le-a. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta: Statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa ajute emigrantii, nu sa-i respinga sau sa-i lase sa moara pe mare

Premierul Victor Ponta, care se afla intr-un turneu in tari arabe din Golf a afirmat in cadrul unui interviu, ca statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa inteleaga ca se pot construi ziduri in fata.

Premierul Victor Ponta, despre decizia PNL de a bloca revizuirea Constitutiei: Este o dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune

Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, ca decizia PNL de a bloca procesul de revizuire a Constitutiei este o masura total gresita, o noua dovada a miopiei, mediocritatii.

Premierul Victor Ponta, intrevedere cu regele Arabiei Saudite, Salman Bin Abdulaziz Al Saud (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a avut joi o intrevedere cu regele Arabiei Saudite, Salman Bin Abdulaziz Al Saud. La intalnirea de la Palatul Regal din Riad, prim-ministrul roman a fost insotit de ministrii Economiei,.

Premierul Victor Ponta incepe joi un turneu in tarile arabe din Golf

Premierul Victor Ponta va efectua in perioada 30 aprilie - 5 mai un turneu in tarile arabe din Golf, respectiv Regatul Arabiei Saudite, Statul Qatar, Statul Kuweit si Emiratele Arabe Unite, informeaza un .

Premierul Victor Ponta: in sedinta de 8234;Guvern8236; de astazi vom adopta decizia de dublare a rentelor veteranilor de razboi

Victor Ponta a postat un mesaj pe pagina sa de facebook prin care anunta ca in sedinta de guvern de miercuri se va adopta decizia de dublare a rentelor veteranilor de razboi. Premierul a transmis si un mesaj de.

Ion Cristoiu: Premierul Victor Ponta pare a fi singurul politician roman din prezent care a inteles miza cruciala reprezentata de anul electoral 2016. Considera deja ca s-a intrat in perioada electorala

Intr-un articol pe Evenimentul Zilei, jurnalistul Ion Cristoiu trece in revista evenimentele din 27 aprilie, atunci cand Victor Ponta a sarbatorit trei ani de la caderea Guvernului MRU, eveniment care a dat curs.

Premierul Victor Ponta: A fost aprobata decizia de crestere a indemnizatiilor veteranilor de razboi cu 75% (VIDEO)

Victor Ponta a spus miercuri, in deschiderea sedintei de Guvern, ca a fost aprobata decizia de crestere a indemnizatiilor veteranilor de razboi cu 75%. Termenul de veteran nu mai este similar doar cu cineva.

Victor Ponta, la Al Jazeera: Este inacceptabil sa-i respingem sau sa-i lasam sa moara pe mare pe imigrantii care vor sa ajunga in UE

Este absolut inacceptabil sa-i respingem sau sa-i lasam sa moara pe mare pe imigrantii care vor sa ajunga in Uniunea Europeana, a declarat sambata, intr-un interviu pentru postul de televiziune Al Jazeera, premierul Victor Ponta, care a atras totodata atentia ca trebuie sa ne pregatim pentru noi valuri de imigranti si ca Marea Neagra a devenit o noua ruta pentru acestia.

Victor Ponta, de 1 Mai: Romania este o tara a oamenilor muncitori. Multumesc celor care construiesc, prin munca lor, Romania Puternica!

Cu ocazia zilei Internationale a Muncii, premierul Victor Ponta a transmis un mesaj romanilor. Ponta a spus ca Romania este o tara a oamenilor muncitori, iar solutia pentru o economie care sa aduca prosperitate.

Ce spune Victor Ponta despre decizia PNL de a bloca revizuirea Constitutiei

Premierul Victor Ponta a precizat, pe pagina personala de Facebook, ca decizia PNL de a bloca procesul de revizuire a Constitutiei este o masura total gresita, o noua dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune a actualei conduceri a partidului.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )