Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Victor Ponta prezinta pe Facebook cel mai bun raspuns pentru orice motiune

Antena3 Antena3,
Premierul Victor Ponta prezinta pe Facebook cel mai bun raspuns pentru orice motiune

Cel mai bun raspuns pentru orice motiune si orice critica adusa Guvernului: Economia Romaniei beneficiaza de avantaje importante: crestere economica sustinuta, stabilitate financiara si monetara, . continuă pe Antena3

Acest ursulet de plus high-tech va fi cel mai bun prieten al copilului tau

Plusurile vor ocupa mereu un loc special in vietile noastre, mai ales daca vin sub forma de ursuleti. Tocmai de aceea, nu ai cum sa nu il placi pe Oslo, un ursulet simpatic cu cap patrat. Oslo e una dintre jucariile inteligente ale Fisher Price, creat pentru a deveni cel mai bun prieten al copilului [] Acest ursulet de plus high-tech va fi cel mai bun prieten al copilului tau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric

Dupaanuntul NASA de luni, tot ce stim despre Marte este ca este o planeta inghetata, ostila, dar care are apa pe suprafata. Planeta Rosie reprezinta o optiune promitatoare pentru colonizare, iar teoriile despre cum vom face asta sunt nenumarate. Elon Musk, fondatorul Tesla Motors si CEO-ul SpaceX a discutat planurile sale cu privire la viitorul nostru [] Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Victor Ponta, pe Facebook: Romania este la fel de sigura, precum statele dezvoltate din UE

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca, la momentul actual, cu un procent de doar 7,8% risc de default, Romania este considerata o tara la fel de sigura si stabila economic precum statele dezvoltate din UE.

Este ceva inedit. Filmuletul postat de Victor Ponta pe Facebook dupa motiune

Imediata dupa motiunea de cenzura, Victor Ponta a publicat un material video interesant pe Facebook. Singurul comentariu despre motiunea Gorghiu-Blaga de azi! Acum inapoi la treaba!, a scris premierul pe reteaua.

Este acesta cel mai bun executant din lume la loviturile cu mingea ovala (video GoPro)

Pentru ca tot este Campionatul Mondial de Rugby, va invitam sa vizionati imaginile video de mai jos. Un american pare sa aiba o tehnica incredibila la executiile cu piciorul intr-o minge ovala. Precizia si talentul sau sunt remarcabile. Poreclit Drujba, Lennoneste om de serviciu, dar in timpul liber straluceste la loviturile de fotbal american si ar putea fi chiar un executant excelent la rugby, un sport la care de mult ori in aceste zile am vazut ratari.

Acesta e Huawei Nexus 6P, cel mai bun bun telefon de la Google

Huawei Nexus 6P si LG Nexus 5X vor fi telefoanele de la Google cu Android 6. 0 Marshmallow. Vor fi lansate, cel mai probabil, pe 29 septembrie. Pana atunci, acestea sunt toate detaliile despre Nexus 6P.

Victor Ponta: Romania nu are nevoie de un dolar de la FMI, dar un acord cu institutiile financiare internationale e mai degraba bun

Romania nu ar avea nevoie de un dolar de la FMI, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul sedintei in care a fost respinsa motiunea de cenzura a PNL. Premierul a fost intrebat de jurnalisti daca Romania.

Romania are a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28

Economia romaneasca are finante publice sustenabile, Romania avand a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28 si un deficit bugetar redus, scrie premierul Victor Ponta, luni, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura: Cel de la PNL sa mai lase scandalul

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la motiunea de cenzura a liberalilor, ca le recomanda celor de la PNL sa mai lase scandalul. O sa imi spun punctul de vedere ca prim-ministru la.

Victor Ponta: Am preluat o tara plina de datorii, privita cu neincredere pe pietele financiare internationale. Astazi, am terminat de platit datoria la FMI, iar datoria externa totala a scazut cu 8,4 miliarde euro fata de aprilie 2012

Premierul Victor Ponta arata, intr-un mesaj postat luni pe Facebook, ca, in acest moment, Romania se imprumuta la randamente minime istorice, a achitat datoria la FMI si datoria externa a scazut cu peste opt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )